Yeteneklerini İstanbul'da sergileyecekler

Yeteneklerini İstanbul'da sergileyecekler

Cimnastik Fedarasyonu Ritmik Cimnastik Kız Karmamız, federasyonun çıkardığı piyango gelirlerinden elde edilen gelirlerle, İstanbul’da düzenlenecek olan Kulüplerarası Ritmik Cimnastik Şampiyonasına katılacak.

A+A-

Cimnastik Fedarasyonu Ritmik Cimnastik Kız Karmamız, İstanbul’da düzenlenecek olan Kulüplerarası Ritmik Cimnastik Şampiyonasına katılmak için yarın sabah adadan ayılıyor.

Cimnastik Fedarasyonu kafilesinde federasyon başkanı Hasan Sapsızoğlu, antrenör Lidya Sarak Alıcı ve sporcularımız Masal Kıran, Sıla AylinTepegöz, Su Karasoy, AleynaYaşar ve Zeynep Nazife Cenk yer alacaklar.

Cimnastik Fedarasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, Ritmik Cimnastik Şampiyonasına katılacak olan ekibin hedefi ve federasyonun durumu ile ilgili şunları söyledi:

“Satışa çıkardığımız biletlere yoğun ilgi gösteren herkese teşekkür ederiz. Bize gösterdikleri destek sayesinde çocuklarımızı Türkiye’deki yarışmalara götürebiliyoruz.

Cuma günü de artistik cimnastik kız takımımız, biletlerden elde ettiğimiz gelir sayesinde Türkiye’deki kulüplerarası şampiyonaya katılacaklar. Yoğun bir çalışma temposu içerisinde olan ritmikçilerimizden güzel sonuçlar bekliyoruz.”

Bu haber toplam 1063 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.