Yenicami’de savunmaya takviye arayışı

Yenicami’de savunmaya takviye arayışı

Mahmut İneci transferinde Yalova ile anlaşamayan Yenicami, Doğan Türk Birliği’nden Hasan Kanlı’nın transferinde aşama kat etti

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yenicami, Mahmut İneci’nin transferi konusunda Yalova ile pürüzler yaşayınca rotayı bonservisi Doğan Türk Birliği’nde olan Hasan Kanlı’ya döndürdü.

Siyah beyazlılarda ayrıca Türkiye’ye denenmeye giden genç hücum oyuncusu Hasan Celil Evren yeniden adaya döndü.

 

İneci olmayınca rota Kanlı’ya döndü

Geride bıraktığımız sezon kiralık olarak siyah beyazlı forması giyen, elde edilen Süper Kupa ve Kıbrıs Kupası şampiyonluklarında pay sahibi bir isim olan Mahmut İneci için Yenicami bir süredir Yalova ile sürdürdüğü girişimlerinde olumlu sonuç alamadı. Yalova’nın yüksek bonservis bedeli istemesiyle zora giren transfer karşısında Yenicami, bonservisi Doğan Türk Birliği’nde bulunan Hasan Kanlı için adım attı. Kanlı’nın transferi konusunda aşama kat eden Yenicami’nin transfere ilerleyen günlerde netlik kazandırması bekleniyor.

 

Hasan Celil geri döndü

Öte yandan bir süre önce TFF 3. Lig ekiplerinden Yalovaspor’a transfer olmak için adadan ayrılan Yenicami’nin genç yeteneği Hasan Celil Evren yeniden adaya döndü. Genç futbolcunun denenme sürecinin ardından transferinin gerçekleşmemesi üzerine adaya döndüğü, şu anda karantinada olduğu, ardından Yenicami’ye dahil olacağı öğrenildi.

Bu haber toplam 3797 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.