Yenicami ‘online’ çalışacak

Yenicami ‘online’ çalışacak

Süper Lig ekiplerinden Yenicami’de A takım sağlık ekibinin tavsiyesi ile tüm faaliyetlerini durdurdu.

A+A-

UYGULAMA ÜZERİNDEN ÇALIŞMA YAPILACAK… Koronavirüs tedbirleri kapsamında A takımın kulübün Uzman Diyetisyeni Eliz Konat’ın verdiği diyet programına uyacağı, teknik sorumlu Özgü Bayraktar’ın takımın fizik kondisyonunu korumaya yönelik olarak antrenmanları Google Meet uygulamasından online gerçekleştireceği belirtildi

 

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yenicami’de Koronavirüs tedbirleri kapsamında sağlık ekibinin de tavsiyesiyle tüm faaliyetleri bir sonraki duyuruya kadar askıya alındı.

Kulüpten yapılan açıklamada dünyanın birçok ülkesinde liglerin ertelendiği, bazı organizasyonların da seyircisiz gerçekleşmesi yönünde kararlar üretildiği hatırlatılarak, üretilen kararlar doğrultusunda ertelenen liglerden biri olan K-Pet Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Yenicami, koronavirüs nedeniyle faaliyetlerini durdurduğunu duyurdu.

 

Google Meet uygulamasından çalışmalar online yapılacak

Takımın sağlık ekibinin de tavsiyesiyle A takım, Uzman Diyetisyen Eliz Konat’ın verdiği diyet programına uyacak. Bunun yanında antrenmanlar Google Meet uygulaması üzerinden online gerçekleştirilecek.

 

Bayraktar: “Hiçbir şey insan sağlığından önemli değil”

Yenicami A takımının fizik kondisyonunu korumayı hedefleyen Teknik Sorumlu Özgü Bayraktar, ülkemizin içinde bulunduğu bu zor durumu üst düzey korunarak aşabileceğimizi belirtti. Kimsenin evden çıkmaması gerektiğine de dikkat çeken Bayraktar, çağdaş egzersiz methotlarında evde de kişinin kendi vücut ağırlığı ile çalışmalar yapabileceğinin altını çizerken hiçbir şeyin kimsenin sağlığından daha önemli olmadığını vurguladı.

Bu haber toplam 2669 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.