Yeni başkan Albayrak

Yeni başkan Albayrak

KKTC Kickboks Federasyonu’na bağlı Erdem Akademi Spor Derneği, 18 Temmuz 2020 tarihinde ikinci olağan genel kurulunu yaptı.

A+A-

Gündem gereği açılış yapılmış ve Divan Kurulu Vedat Yayar başkanlığında, sekreterler Kader Veysal ve Nazime Yayar tarafından oluşturuldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından 2018-2019 mali rapor aklandı. Dernek başkanlığı adaylığı müracaatı tek olduğundan oylama açık olarak yapıldı. Erdem Akademi Spor Derneğine başkan olarak Dr. Arif Ali Albayrak oy birliği ile seçildi.

Yeni Başkan Dr. Albayrak yaptığı konuşmada genç nesillerin korunması ve eğitilmesi için spor faaliyeti gösteren kulüplere daha fazla katkıların yapılması ve önemin verilmesi gerektiğini söyledi. Derneğin yeni yönetimiyle başarılı çalışmalar yapacağına inandığını ifade etti.

Genel kurulda aynı zamanda KKTC Kick Boks Federasyon Başkanı Niyazi Demirel ve Asbaşkan Ümit Nusret de kısa birer konuşma yaparak, Gazimağusa’da böyle kısa zamanda başarılı kulüplerin olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Bölge çocuklarına her türlü kötü alışkanlıktan uzak durmaları ve böyle spor faaliyet gösteren yerlerin gerek Spor Dairesi  gerekse hükümet tarafından desteklenmesi gerektiğini ifade ettiler. 

Bu haber toplam 1801 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.