YDÜ avantajlı: 25-29

YDÜ avantajlı: 25-29

Yaşama Sporla Bağlan Hentbol U20 Erkekler Ligi’nde final serisi ilk maçı oynandı

A+A-

Yaşama Sporla Bağlan Hentbol U20 Erkekler Ligi final ilk maçı bu akşam UKÜ’nün ev sahipliğinde UKÜ ile YDÜ arasında oynandı. Mücadelenin ilk devresini 15-10 önde tamamlayan YDÜ 20 yaş altı erkekleri skor üstünlüğünü elinde tutmayı başardı. Karşılaşmayı 29-25 kazanan YDÜ takımında en skorer isim 10 sayı ile oynayan Berkem Darbaz olurken, maçın en skorer oyuncusu UKÜ’den 11 sayı atan Harun Bostan oldu.

 

Skor veya sayı avantajını elde eden şampiyon olacak

Yeni statü gereği 2 maç üzerinden oynanacak final serisinde skor veya sayı avantajını elde eden takım şampiyon olacak.  Mücadeleden galip ayrılmayı başaran YDÜ gençleri şampiyonluk için avantaj elde etti. Final serisi ikinci ve son maçı 11 Ocak Cumartesi saat 18.30’da YDÜ RA25 Salonu’nda oynanacak ve sezonun şampiyonu belli olacak.


Salon: CIU Arena

Hakemler: Ülviye Beşe, Erdoğan Aşık

UKÜ: Mehmet Ali Kömeli, Ahmet Durgun, Cuma Karadeniz, İbrahim Karadeniz, Doğuş Konaç, Koray Tümsay, Berhan Muhip, Eren Köse, Ergin Aday, Şehmuz Yıldız, Harun Bostan.

YDÜ: Adil Nüfal, Arda Kahraman, Berkem Darbaz, Cemil Topal, Mert Göksu, Ali Arda Pampüroğulları, Muammer Yağcıoğlu, Batuhan Yıldırım, Doğuhan Yıldırım, Özgür Kaya, Taner Kılıç

 

FOTOĞRAF:  FERAH BARIŞSEV

Bu haber toplam 1473 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.