Yalova’dan birlik ve beraberlik mesajı

Yalova’dan birlik ve beraberlik mesajı

K-Pet Birinci Lig ekibi Yalova, yeni sezon için birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

A+A-

K-Pet Birinci Lig ekibi Yalova, yeni sezon için birlik ve beraberlik mesajı verdi. Yalova, yaz boyu gerçekleştirdiği tombala gecelerine geçtiğimiz hafta Çarşamba günü nokta koydu ve gözünü yeni sezonun ilk karşılaşmasına çevirdi. Yalova Spor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada yaz boyu tombala gecelerine maddi manevi katkı koyan herkese teşekkür etti.

 

Eski günleri hatırlattı

Geçtiğimiz yıllarda Kıbrıs’taki en kalabalık tombala gecelerini düzenleyen Yalova Spor Kulübü, bu yıl da tombala geceleriyle batı bölgesine damga vurdu. Geçtiğimiz Çarşamba günü düzenlediği sezon finali tombalasına 32 yıl aradan sonra Halkalar müzik grubunu tekrardan sahneye çıkartan Yalova, oldukça kalabalık bir geceye imza attı. Yalova Spor Kulübü Yönetim Kurulu düzenlenen gece sonrası açıklamada bulunarak desteği ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini bildirdi. Tombala gecesiyle tam bir nostalji yaşayan bölge halkı sezon finali tombalasından mutlu ayrılırken, Yalova Spor Kulübü tarafından emeği geçenlere ve uzun yıllar önce hizmet eden kişilere plaket verildi.

 

“Yalova ‘birlikte’ güzel”

Yalova Spor Kulübü Yönetim Kurulu açıklamasında, “Kulübümüz bu yıl yaz boyu düzenlediği tombala gecelerine muhteşem bir final yaparak noktayı koymuştur. Son hafta toplanan kalabalık kulübümüze eski günlerini hatırlatmıştır. Yalova’nın ‘birlikte’ daha güçlü olacağını hatırlatarak Yalova’ya gönül veren herkesi bu sezon maçlarımıza bekliyoruz. Yalova birlik olursa, kazanamayacağı başarı yoktur. Tüm taraftarlarımızı bu zor sezonda yanımızda olmaya davet ediyoruz” diye bildirdi.

 

İlk hafta BAY geçti

2019-2020 futbol sezonunun ilk maçında Doğancı ile karşılaşacak olan Yalova, Doğancı’nın lige katılmayacağını bildirmesinin ardından ilk hafta ‘bay’ geçti. Yeni sezona 21 Eylül Cumartesi günü saat 16.30’da Tahsin Mertekçi Stadı’nda merhaba diyecek olan Yalova, K-Pet 1’inci Lig’in yeni ekibi Dörtyol ile karşılaşacak.

Bu haber toplam 1466 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.