Üniversiteler koordinasyon toplantısında buluştu

Üniversiteler koordinasyon toplantısında buluştu

19’uncu Üniversite Spor Oyunları kapsamında 29 Ocak ta III. Koordinasyon Toplantısında bir araya gelen üniversite temsilcileri ülkemiz üniversite oyunlarını bir adım daha ileriye çekebilmek adına çeşitli görüş alış verişlerde bulundu.

A+A-

Saat 10:00 ‘da O.D.T.Ü Kuzey Kıbrıs Kampüsü’nde bir araya gelen temsilciler O.D.T.Ü K.K.K’ü rektör yardımcısı Prof. Dr. Gürkan Karakaş ve Genel Sekreter Yrd. Metin Gezgin eşliğinde dünden bugüne gelinen Üniversite Spor Oyunları ve hedeflenen noktalara ilerlemeler hususunda görüşlerini ortaya koydu.

Toplantıya başkanlık eden K.K.T.C Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Hüseyin Aşkın Kınacı, A noktasından B noktasına doğru adımları atmaya çalıştıklarını belirtirken, spor oyunlarına katılım gösteren tüm üniversitelere teşekkürlerini sundu. Bu yıl toplantıya ev sahipliği yapmayı kabul eden O.D.T.Ü’ye ayrıca teşekkür eden Kınacı, toplantıda Kuzey Kıbrıs’a bulunan tüm üniversite rektörlerine seslenerek hep beraber el ele verildiği takdirde öğrencilerimizi EUSA (Avrupa Üniversite Oyunları)’nda görmenin bir hayal olmayacağını, geçmiş yıllarda yaşamış oldukları örneklerle kanıtladıklarını, bu sebeple üniversitelere gerekli adımı atma konusunda çekinmemeleri gerektiğini belirtti.

Bu haber toplam 1373 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.