UKÜ’nün hentbol gururu

UKÜ’nün hentbol gururu

Hentbolda UKÜ çeşitli yaş kategorilerinin yanı sıra büyüklerde birçok kupanın sahibi olarak sezonu noktaladı.

A+A-

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Kadın Hentbol Takımı 2018-19 sezonuna birçok yaş kategorisinde şampiyonluklar ve başarılar elde ederek sezonu tamamladı.

UKÜ Kadın Hentbol takımının başarılarla dolu geçen 2018-19 sezonunda; U15 şampiyonu, U17 Şampiyonu, U19 Şampiyonu, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Kupası Büyük Kadınlar Şampiyonu, Derviş Mişon Kupası Büyük Kadınlar Şampiyonu, Hentbol Süper Lig Kadınlar İkinciliği, Üniversiteler Kadın Şampiyonluğu, Süper Lig Kadınlar En Centilmen Takım ödüllerinin sahibi oldu.

 

Oyuncular en iyiler arasında

KKTC Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen maçlarda başarılı olan UKÜ’lü sporculardan ise En İyi Performans Gösteren Oyuncu Petek Koç ve Nazlı Varan, U17 En İyi Pivot Nazlı Varan, U17 En İyi Orta Oyun Kurucu Petek Koç, U19 En İyi Sol Kanat Sinem Kılıç, U19 En İyi Sağ Kanat Gülem Atay, U19 En İyi Orta Oyun Kurucu Petek Koç, U19 En İyi Sol Oyun Kurucu Sonuç Koç,  Süper Lig En İyi Pivot Ajda Mutlu ile Süper Lig En İyi Sağ Kanat Sevilay Seçmen oldu.

 

Kayaş’tan azim ve çalışmaya vurgu

UKÜ Spor İşleri Müdürlüğü Spor Müdür Vekili Tarkan Kayaş, UKÜ Kadın Hentbol takımının rakiplerine geçit vermemelerinin tek sırrının azim ve çalışmak olduğunu ifade ederek, başarı gelince motive olduklarını kaydetti. Kayaş, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi olarak spora verdikleri öneme dikkat çekerek, UKÜ Kadın Hentbol takımının sporcularını başarılarından dolayı tebrik etti.

Bu haber toplam 1334 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.