“Spor Dairesi’nin ne amaçla kurulduğunu merak ediyorum”

“Spor Dairesi’nin ne amaçla kurulduğunu merak ediyorum”

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı’da Başkan Akay Aşina, maçlarını oynadıkları sahaları Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nın şimdi ekilmemesi halinde yeni sezona yetişmeyeceğini belirtti.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı’da Başkan Akay Aşina, maçlarını oynadıkları sahaları Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nın şimdi ekilmemesi halinde yeni sezona yetişmeyeceğini, Spor Dairesi’nden bir yetkiliye günlerdir ulaşmaya çalıştıklarını ancak telefonlarına kimsenin çıkmadığını belirtti. Aşina, daireden yalnızca gübre karışımı istediklerini ancak bunu kendilerine yollamaktan aciz bir Spor Dairesi olduğunu ifade ederken, “Spor Dairesi’nin ne amaçla kurulduğunu merak ediyorum” dedi.

 

Aşina: “Telefonlarımıza kimse çıkmıyor”

Küçük Kaymaklı Başkanı Akay Aşina’nın konu ile ilgili olarak yaptığı açıklama şu şekilde:

“Günlerdir Spor Dairesi’nden bir yetkiliye ulaşmaya çalışıyoruz. Maalesef telefonlarımıza hiç kimse çıkmıyor. Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nın ekilmesi lazım. Spor Dairesi’nden yalnızca gübre karışımı istiyoruz. Maalesef bunu bile bize yollamaktan aciz bir Spor Dairesi var karşımızda”

 

“Ruso’nun bakımı yapılmayacaksa biz de seneye Atatürk Stadı’nda oynamak istiyoruz”

“Bu saha şu an ekilmezse önümüzdeki sezona yetişmeyecek. Spor Dairesi’nin ne amaçla kurulduğunu çok merak ediyorum. Sahamızın tüm masrafını kulüp olarak kendimiz karşılamamıza rağmen yönetime geldiğimiz günden bugüne kadar Spor Dairesi’nden bir kuruşluk katkı görmedik. Son günlerde sahalara bakmak için yeni istihdamlar yapılmasına rağmen bizi ne arayıp nede soran var. Bu sahanın bakımı yapılmayacaksa Kaymaklı kulübü olarak seneye biz de Atatürk Stadı’nda oynamak istiyoruz.”

Bu haber toplam 1726 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.