Son yılların en iyisi

Son yılların en iyisi

Birinci Lig’de Mesarya Spor Kulübü fırtınası esiyor

A+A-

K-Pet Birinci Lig’in 8’inci haftası geride kalırken, Mesarya Spor Kulübü aldığı galibiyetlerle dikkat çekiyor. Sarı kırmızılı ekip oynadığı 8 karşılaşmanın tamamını kazanırken ligde son yılların en iyi performanslarından birine imza attı.

 

Yenilgisiz lider

Birinci Lig’de sezon öncesi yaptığı transferler ve oluşturduğu teknik kadro ile dikkat çeken Mesarya’nın bu hamleleri lige de yansıdı. Sarı kırmızılı ekip oynadığı 8 karşılaşmanın tamamını da kazanarak ligde yoluna kayıpsız devam ediyor. Bu ligde yılların en iyi performansını sergileyen Mesarya, son olarak Gönyeli’nin 2013 – 2014 sezonunda sergilediği performansın aynısını puan tablosuna yansıttı.

 

Yenicami ve Gönyeli de 8’de 8 yapmıştı

Birinci Lig’de son olarak ligin ilk 8 maçını da kazanan ekip Gönyeli olmuştu. 2013 – 2014 sezonunda Gönyeli oynadığı ilk 8 karşılaşmanın tamamını kazanma başarısı göstermişti. Gönyeli’den önce 2010 – 2011 futbol sezonunda aynı performansı Yenicami puan tablosuna yansıtma başarısı göstermişti. Gönyeli’nin ardından 6 sezon sonra Mesarya Spor Kulübü aynı başarıyı gösterdi.

 

Mesarya Gönyeli ve Yenicami’nin serilerini yakalar mı?

Birinci Lig’de 2013 – 2014 sezonunda oynadığı ilk 8 karşılaşmayı kazanan Gönyeli yenilgisizliğini 11’inci hafta kaybetti. O sezon 10’da 10 yapan Gönyeli, 11’inci haftada ilk mağlubiyetini ve puan kaybını yaşadı. Yenicami ise 2010 – 2011 sezonunda 11’de 11 yaparken 12’nci haftada aldığı beraberlikle ilk puan kaybını yaşadı. Bu sezon Birinci Lig’de yakaladığı çıkışla adından söz ettiren Mesarya Spor Kulübü’nün aynı serileri yakalayıp geliştirebileceği ise merak konusu.

 

Seri ile başlayanlar şampiyon tamamlıyor

Birinci Lig’de Gönyeli ve Yenicami mevcut sezonlarda elde ettikleri galibiyet serilerinin ardından sezonu şampiyon olarak tamamlama başarısı gösterdi. Özellikle Yenicami o sezon İkinci Lig adı ile 13 takımla oynanan sezonda oynadığı 26 maçın 23’ünü kazanmış, 3’ünde berabere kalmış ve sezonu namağlup şampiyon olarak tamamlamıştı.

mesarya-puan.jpg

Bu haber toplam 1806 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.