Sivri’den ‘evde kalın’ çağrısı

Sivri’den ‘evde kalın’ çağrısı

Türkiye 2. Lig ekiplerinden Sancaktepe Futbol Kulübü forması giyen ve İstanbul’da bulunan Kıbrıslı Türk oyuncu Ahmet Sivri, Koronavirüs’in hafife alınacak bir olay olmadığını vurguladı

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Kariyerine Türkiye 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Sancaktepe Futbol Kulübü’nde devam eden Ahmet Sivri, YENİDÜZEN’e konuştu.  Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgını ile birlikte şu anda İstanbul’da olduğunu aktaran genç oyuncu, YENİDÜZEN aracılığıyla, insanlara ‘evde kalın’ çağrısı yaptı.

 

Sivri: “Süreç son derece kritik ne olacağını bekliyoruz”

Genç oyuncu Ahmet Sivri, Çin’in Vuhan kentinde meydana çıkan ve kısa sürede tüm dünyada etkisini gösteren Koronavirüs’ün (Covid-19) hafife alınmaması gerektiğini belirtti. Sivri; “Kıbrıs’a gelmedim. İstanbul’da kalıyorum ve evden dışarıya çıkmıyorum. Bildiğiniz gibi liglere ara verildi. Ne olacağını bekliyoruz. İçinde bulunduğumuz süreç son derece kritik. Mecbur kalmadıkça insanlar evlerinden dışarıya çıkmamalı ve evlerinde kalmalı. Bu, hafife alınacak bir olay değil. Herkes kendi sağlığı için önlemlerini alması gerekiyor” dedi.

 

“Sancaktepe’nin katkısı çok fazla”

Kendi kariyeri hakkında da değerlendirmelerde bulunan genç oyuncu, Sancaktepe Futbol Kulübü’nün kendisine çok fazla katkısı olduğunu dile getirdi. Ahmet Sivri; “İlk profesyonel takımımda iyi bir takıma geldim. Hedefi olan bir takım ve şu anda 3’üncü sıradayız. Temennim bir üst lige çıkarız. Ben kendi açımdan bu sene abilerimden çok şeyler öğrendim. Kariyerim için iyi bir tecrübe oldu. Bu sezon pek istediğim kadar süre alamasam da, bu kulübün bana çok fazla şey kattığını düşünüyorum. İnşallah ilerlemeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1314 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.