Şike yapıldığına dair kanıt elde edilemedi

Şike yapıldığına dair kanıt elde edilemedi

Güney Kıbrıs 1. Ligi’nde şike yapıldığına dair iddiaların ve araştırmaların bugüne kadar sonuçsuz kaldığı, şike şüphesi bulunan maçlara ilişkin şahitlik bulunmamasından ötürü soruşturmada herhangi bir sonuca ulaşılamadığı bildirildi.

A+A-

Haravgi gazetesi, UEFA’nın 2011 yılından itibaren Rum futboluna ilişkin 85 dosyayı Kıbrıs Cumhuriyeti makamlarına gönderdiği, Rum polisinin ise soruşturmalarında herhangi bir kanıt elde edemediğini yazdı.

Habere göre Rum Polisi Basın Subayı Hristos Andreu, konuya ilişkin açıklamasında, 2011 yılından bugüne kadar 85 şike dosyasını incelediklerini ancak herhangi bir kanıta ulaşamadıklarını belirtti.

Andreu, UEFA’nın gönderdiği dosyaların şike şüphesi olan maçlara ilişkin olduğunu ancak belirli bir kişi ismi içermemesinden dolayı soruşturmaların sonuçsuz kaldığını belirterek, ifadesine başvurulan hiç kimsenin elle tutulur bir bilgi vermediğini vurguladı.

Gazete, şike iddialarının sonuçsuz kalmasının en büyük sebebinin, herkesin “duymadım, görmedim, bilmiyorum” tutumunu takınması olduğu yorumunda bulundu. 

Bu haber toplam 1425 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.