“Sezona moralli başlamak önemli”

“Sezona moralli başlamak önemli”

Mağusa Türk Gücü’nün kaptanı Yasin Kurt, sezon öncesi hazırlıkları değerlendirdi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Mağusa Türk Gücü’nün kaptanı Yasin Kurt, yeni sezon çalışmalarını YENİDÜZEN’e değerlendirdi. İyi bir süreç geçirdiklerini aktaran Kurt,  önce Süper Kupa’yı kazanmak, daha sonra da en iyi şekilde lige başlamak istediklerini ifade etti.

 

Kurt: “Süper Kupa maçı moral açısından çok önemli”  

Deneyimli oyuncu YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede, sezonu geçtiğimiz sezondan kazanılan Süper Lig şampiyonluğu ve Kıbrıs Kupası şampiyonluğu ile açtıklarını belirterek, bu başarıyı taçlandırmak için sezon başında kupa finalisti Yenicami ile yapılacak Süper Kupa maçını da kazanmaları gerektiğini söyledi. Deneyimli oyuncu, Süper Kupa’yı almaları halinde lige daha moralli başlamalarının önemine vurgu yaptı.

 

 “Son derece iyi bir dönem geçiriyoruz”

Yasin Kurt, çok yorucu ama son derece iyi bir dönem geçirdiklerini söyledi. Yasin Kurt; “Çalışmalarımız yorucu ama güzel gidiyor. Günde çift antrenman yapıyoruz. Dün kamptaki ikinci hazırlık maçımızı Ceyhanspor ile yaptık. Bu sabah da son idmanımızı gerçekleştirip yurtdışı kampımızı noktaladık. Hem ligi, hem de kupayı kazanmamış olmamız, bizim moralimizi oldukça iyi bir seviyeye getirdi. Herkes elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyor. Çok şükür herhangi bir sakatlık yaşanmadan güzel bir kamp geçirdik. Takım içi uyum ve sezona iyi başlama adına kamplar oldukça önemlidir. Adaya döndükten sonra 2 günlük iznin ardından çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Kamp tamamlandı

Öte yandan Mağusa Türk Gücü’nün Nevşehir kampı bugün tamamlanıyor. 13 Ağustos’ta Nevşehir, Ürgüp’te kampa giren Mağusa Türk Gücü, 2019 – 2020 futbol sezonu hazırlıklarını bu şehirde yaptı. Türkiye ekiplerinden İçel İdman Yurdu ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazanan Mağusa Türk Gücü, kampta dün Ceyhanspor ile karşı karşıya geldi. MTG kamp çalışmalarını tamamlayarak bugün adaya dönecek.

Bu haber toplam 1173 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.