"Seçimi erkene almak, yeni dönem için büyük avantaj sağlayacak"

"Seçimi erkene almak, yeni dönem için büyük avantaj sağlayacak"

KKTC Basketbol Federasyonu Başkanı Ahmet Sütçü, Eylül'de yapılması planlanan Olağan Genel Kurul'un tarihini erkene almanın, bir gereklilik olduğunu dile getirdi. Sütçü, konu hakkında kulüpleri toplantıya çağıracaklarını da söyledi.

A+A-

KKTC Basketbol Federasyonu Başkanı Ahmet Sütçü, yenilenmiş tüzüklerinin Resmi Gazete'de yayınlandığını açıkladı. Sütçü yaptığı yazılı açıklamada, Eylül'de yapılması planlanan Olağan Genel Kurul'un tarihini erkene almanın, bir gereklilik olduğunu dile getirdi. Sütçü, konu hakkında kulüpleri toplantıya çağıracaklarını da söyledi.

Sütçü'nün yaptığı açıklama şöyle; 

"Uzun bir dönemdir üzerinde çalışılan KKTC Basketbol Federasyonu yenilenmiş tüzük çalışmalarımız sonuç vermiş ve söz konusu tüzük bugün itibarı ile Resmi Gazete’de yayınlanıp yürürlüğe girmiştir. Yeni tüzüğün basketbolumuzun önünü açacağını ve federasyonumuza ivme kazandıracağı konusunda inancımız tamdır.

Tüzüğün onayı ile birlikte pandemi süreci ile sekteye uğrayan federasyon çalışmalarına hız kazandırabilmek ve önümüzdeki sezonun hazırlıklarına bir an önce başlayabilmek adına olağan genel kurulu öne almamız bir gereklilik olarak görülmektedir. Seçimi erkene almanın yeni yönetime hazırlık anlamında büyük avantaj sağlayacağı da kamuoyunun bilgisi ve takdirindedir.

Bu amaçla ilerleyen günlerde tarihini belirleyeceğimiz Olağanüstü Seçimli Genel Kurul için tüm kulüplerimizi toplantıya çağıracağımızı bilgilerinize sunarız."

Bu haber toplam 6337 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.