Şampiyonluk yolunda AKSA desteği

Şampiyonluk yolunda AKSA desteği

Sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde spora da destek veren AKSA ENERJİ, ülkemizde büyük başarılara imza atan KKTC Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımına göğüs sponsoru oldu.

A+A-

Vudalı: AKSA’ya gösterdiği duyarlılık ve sağladığı katkı nedeniyle teşekkür ederiz

KKTC Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Ruhsan Vudalı, AKSA ENERJİ’ye gösterdikleri duyarlılık ve sağladığı katkı nedeni ile teşekkür ederken, tekerlekli sandalye basketbol takımımızın Türkiye liglerindeki başarı hikayesini aktardı.

Vudalı, “Engellilik her alanda zor bir olay ama engelli sporu yapmak çok daha büyük zorluklar getiriyor. Büyük katkı ve desteklere ihtiyaç vardır. Hedefimiz lider götürdüğümüz 1.Lig’den Süper Lig’e yükselmektir. Bu yüzden gücümüze güç katılması gerekiyordu, en büyük güç AKSA... Gücü ile bize güç kattı. Tüm ekibe çok teşekkür ederiz. Güçlerimizi birleştirdiğimiz için daha da büyük güç olacağımıza inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Dayı: Bizler AKSA gibi kurum kuruluşların katkıları ile ayakta duruyoruz

KKTC Engelliler Takımı Koçu Hüseyin Dayı ise konuşmasında hedeflerinin Süper Lig olduğunu aktararak sonrasında Avrupa’da yeniden mücadele edecek bir noktaya ulaşma arzularından bahsetti.

Dayı, “Amacımız evinden dışarıya çıkmamış, hayata küsmüş olan kişilerden başlayıp, onların hayatına dokunuşla bulundukları o kapalı kutu aile ortamından uzaklaştırmaktır. Biz üzerimize düşen sorumlulukları başkanımız ve yönetimle koordineli şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. AKSA gibi kurum kuruluşların katkıları ile ayakta duruyoruz. AKSA göğüs sponsorumuz oldu, bu bizi daha da motive ediyor” dedi.

 

Şentürk: En keyif aldığımız sponsorluklardan birisine imza attık

Aksa Enerji Üretim A.Ş Santral Müdürü Şener Şentürk ise tekerlekli sandalye basketbolunun engelli bireyler için önemli bir misyona sahip olduğunu, kendilerinin de bu bilinç içerisinde katkı koymaktan en keyif aldıkları sponsorluklardan birisine imza attıklarını söyledi.

Şentürk, KKTC Engelliler takımının Türkiye Süper Ligi’ne doğru adım adım ilerleyişini büyük bir mutluluk ve gurur ile takip ettiklerini, bu bağlamda yapacakları katkı ile bu başarı yolculuğunda onların yanında olduklarını hissettirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Bu haber toplam 2236 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.