“Oyuncularımla gurur duyuyorum”

“Oyuncularımla gurur duyuyorum”

K-Pet Birinci Lig lideri Mesarya Spor Kulübü artık şampiyonluk için gün saymaya başladı.

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Birinci Lig lideri Mesarya Spor Kulübü artık şampiyonluk için gün saymaya başladı. Çarşamba günü oynanan 27’nci hafta karşılaşmalarında rakibi Görneç’i 9-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Mesarya puanını 64 yaptı. Önceki hafta tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselmeyi garantileyen sarı kırmızılı ekip, bu haftayı Doğancı ile müsabakası olduğu için 3-0 hükmen galip tamamlayacak. Yakın takipçisi Yonpaş Dumlupınar’ın 28’inci haftada Gençler Birliği deplasmanında olası puan kaybında şampiyonluğunu ilan edecek. Dumlupınar’ın kayıp yaşamaması durumda Mesarya’ya 29’uncu haftada Dörtyol deplasmanında bir puan bile şampiyonluk için yeterli olacak.

 

Aktunç: “Takımımla gurur duyuyorum”

Mesarya Spor Kulübü’nün teknik sorumlusu Nazım Aktunç, değerlendirmelerde bulundu. “Takımımla gurur duyuyorum” diyen Aktunç, “İnanılmaz bir takım oldular. Çok çok iyi bir ortam yaratıldı. Antrenmanlarda, toplantılarda, diğer görüşmelerde birbirine bağlı inanılmaz bir takım var ve çok müthiş bir performans sergilediler” dedi.

Özellikle futbola verilen arada takımın çok iyi çalıştığını ve kaytarmadığını belirten Aktunç, “Yüzde yüze yakın çalıştık. Aradan önce de iyi bir durumdaydık ama korona içindeki çalışmalarımız ve son bir aylık antrenman programımız, farklı bir antrenman programıydı ve ince, ayrıntılı kendime göre risk alarak hazırladığım programı direkt olarak takıma yansıdı. Bu bize çok iyi geldi” ifadelerini kullandı.

 

“2016’da kurulan bir kulübün 2020’de Süper Lig’e yükselmesi büyük başarı”

Ortada çok büyük bir başarı olduğunu, Süper Lig’e adını yazdıran ilk takım olarak başarılı olduklarını aktaran Nazım Aktunç, “Tüm yönetimimize çok teşekkür ederim. 2016 yılında kurulan bir kulübün 2020’de Süper Lig’e yükselmesi çok büyük bir başarı. Bugüne kadar emeği geçen herkesi kutlar, onlara teşekkür ederim. Hepsinin emeğine sağlık” dedi.

“Geldiğimiz günden beri bize karşı inanılmaz bir ilgi, alaka ve güven vardı. Bunu hissettik” diyerek sözlerini sürdüren Aktunç, “Bu güvenin sonunda çok rahat çalıştım. İstediğimiz hamleleri yaptık. Bu güveni boşa çıkarmadığımız için çok mutluyum. Tüm aldığımız kararlarda yönetimimiz hep destek çıktı, hiçbir zaman sorgulamadılar. Bunun sonucunda da başarı geldi, çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

“Oynadığınız oyundan zevk almazsanız alınacak hiçbir kupa zevk vermez”

“Futbolcularımız birbirini tanıdıkça son dönemde özellikle performans çok yükseldi” diyen Aktunç, “Oynadıkları oyundan zevk almaya başladılar. Bunu hissedip söylüyordular. Bir takım oynadığı oyundan zevk alıyorsa, skor ne olursa olsun bu başarıya dönüyor zaman içinde. Bu bizim için çok önemliydi. Oynadığınız oyundan zevk almazsanız, alınacak hiçbir kupa zevk vermez” dedi. Süper Lig hedefinin çok önemli olduğunu belirten Aktunç, “Bu saatten sonra Mesarya Süper Lig’de ne yapabilir, onlar için uğraşılması lazım. Çok güzel, iyi bir camia. Burada kalıcı olmak için gerekli olan her şey yapılabilir diye düşünüyorum” dedi.

 

“Süper Lig’e çıktık ama hedef bitmedi”

Süper Lig’e çıktıklarını ancak hedefin bitmediğini belirten Aktunç, “Şampiyonluk istiyoruz. Gelene kadar çalışmaya devam edeceğiz. Buraya kadar getirdiysek onu da elde edeceğiz. Bu camia şampiyonluğu hak ediyor” ifadelerini kullandı.

 

“Her şey yolunda giderse mutlaka bir yıl daha devam etmek istiyorum”

Takımda kalıp kalmayacağı konusu ile ilgili de konuşan genç teknik adam, “Şampiyonluk geldikten sonra yönetimle konuşacağız. İki taraf da devam etmek için olumluyuz. Ama tabi ki tüm şartları ortaya koyacağız. Her şey yolunda giderse mutlaka bir sene daha devam etmek isterim” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 1821 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.