“Olmak istediğim yerdeyim”

“Olmak istediğim yerdeyim”

Yenicami’nin yeni transferi Fırat Ersalan transferi ile ilgili konuştu

A+A-

ERSALAN: “CİHANGİR’İN YERİ AYRI OLACAK”… Yenicami’nin yeni transferi Fırat Ersalan: “Olmak istediğim yerdeyim. Yenicami’ye imza attığım için çok mutluyum. Oynadığım süreler içerisinde Cihangir için her şeyi yaptığıma inanıyorum. Onların yeri her zaman bende ayrı olacak. Siyah beyazlı forma altında başarılar elde ederek, kupalar kaldırmak, şampiyonluklar yaşamak istiyorum”

 


 

Halit Dağ

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yenicami, Cihangir kaptanı Fırat Ersalan’ı kadrosuna katmak için anlaşma sağladı. Geçtiğimiz gün düzenlenen basın toplantısında Yenicami Teknik Sorumlusu Özgü Bayraktar, Fırat Ersalan için kulüplerin anlaşma sağladığını, yurt dışında bulunan her iki kulübün başkanının adaya dönmesi ile birlikte transferin resmiyet kazanacağını belirtmişti. Yenicami’ye transferi ile ilgili konuşan Fırat Ersalan, Yenicami forması ile başarılar elde etmek, kupalar ve şampiyonluklar kazanmak istediğini belirterek “Olmak istediğim yerdeyim” açıklamasını yaptı.

 

Ersalan: “Cihangir’in yeri her zaman ayrı olacak”

YENİDÜZEN’e konuşan deneyimli oyuncu Fırat Ersalan, transferinin herkese hayırlı olmasını temenni etti. “Olmak istediğim yerdeyim” diyen Ersalan, “Yenicami’ye imza attığım için çok mutluyum. Cihangir’den konuşarak ayrıldım. Cihangir de bana izin vererek yardımcı oldu. Onlara çok teşekkür ederim. Oynadığım süreler içerisinde Cihangir için her şeyi yaptığıma inanıyorum. Onların yeri her zaman bende ayrı olacak” açıklamasını yaptı

 

“Tek düşüncem Yenicami formasını giymek”

Artık Yenicami’nin başarısı için mücadele edeceğini ifade eden Ersalan, “Şu an artık tek düşüncem Yenicami formasını giymek” dedi. Ersalan, “Siyah beyazlı forma altında başarılar elde ederek, kupalar kaldırmak, şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Hayallerimi gerçekleştirmek için çalışacağım. Herkese hayırlısı olsun” dedi. Uzun yıllardır Cihangir forması giyen ve önceki sezon Mağusa Türk Gücü’nde yarım sezon forma giyen Fırat Ersalan, geride bıraktığımız 2018 – 2019 sezonu altında Cihangir forması ile ligde mücadele ettiği maçlarda 10 gol kaydetmişti.

Fırat’ın yeni hafta itibarı ile kendisini Yenicami futbolcusu yapan imzayı atması bekleniyor.

Bu haber toplam 1576 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.