MTG sonradan açıldı

MTG sonradan açıldı

Mağusa Türk Gücü, son iki haftada aldığı sonuçlarla dikkat çekiyor.

A+A-

Hüseyin Özbarışcı

K-Pet Süper Lig’de geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Mağusa Türk Gücü, yeni sezona iyi başlayamamış, lig arifesinde kaybettiği Süper Kupa’nın yanında ligde ilk iki haftada sadece 1 puan alabilmişti. Sarı yeşilli ekip, son iki haftada aldığı sonuçlarla dikkat çekti.

 

Kötü günleri geride bıraktı

Mağusa Türk Gücü, sezon başında son kupa finalisti Yenicami ile KTFF Süper Kupa’da karşılaşmış ve bu maçta penaltı atışları sonucu aldığı yenilgiyle kötü günlere giriş yapmıştı. Ligin ilk haftasında Mağusa’da alınan Türk Ocağı mağlubiyeti ve sonrasında da Lefkoşa’da Göçmenköy ile alınan beraberlik takımdaki keyifleri iyice kaçırmıştı. Ligin 3’üncü haftasında Çetinkaya’ya konuk olan Mağusa ekibi, burada elde ettiği 4-1’lik galibiyetle kâbustan uyandı. Mağusa Türk Gücü son olarak geçtiğimiz hafta sonunda Baf Ülkü Yurdu’nu konuk ettiği maçta rakibini 8-0’lık skorla adeta gole boğarak kötü günleri geride bıraktı.

 

İki haftada 12 gol…

Mağusa türk Gücü, ilk iki haftada iki rakibine de gol atma başarısı gösteremezken, 3’üncü ve 4’üncü haftalarda bu şanssızlığı kırdı. Sarı yeşilli ekip, 3’üncü haftada Çetinkaya’yı 4-1, sonraki haftada da Baf Ülkü Yurdu’nu ise 8-0 mağlup ederek, iki haftada 12 gol birden kaydetmiş oldu. Sarı yeşilliler, lige kötü başlangıç yapmasına rağmen, kalesinde şu ana kadar 2 gol görmesi de dikkat çeken bir diğer nokta oldu.

 

Bu haftaki rakibi Küçük Kaymaklı

Son iki haftadır aldığı sonuçlarla dikkat çeken ve söz konusu haftalarda aldığı 6 puanla 10’uncu sıradan 5’inci sıraya yükselen Mağusa Türk Gücü, bu hafta sonunda Küçük Kaymaklı deplasmanına konuk olacak. Sarı yeşilli ekip, bu hafta da kazanarak galibiyetleri seri haline getirmek isterken, Küçük Kaymaklı ise Türk Ocağı karşısında aldığı ilk mağlubiyeti MTG maçıyla birlikte unutturmayı hedefliyor.

Bu haber toplam 967 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.