Masa tenisinde yeni yıl resepsiyonu yapıldı

Masa tenisinde yeni yıl resepsiyonu yapıldı

Masa tenisinde geçtiğimiz Cuma akşamı geleneksel olarak gerçekleştirilen yeni yıl tesepsiyonu gerçekleştirildi.

A+A-

kişilere ödüllerinin verildiği etkinlikte bu yıl klasman birincileri, Türkiye liglerinde mücadele eden takımlar, milli takımda mücadele eden sporcular, yeni hakemler ve federasyona katkıda bulunan kişilere ödül ve sertifikaları takdim edildi.

 

Ödüller takdim edildi

Camianın bir araya geldiği ve samimi bir ortamda geçen gecede ödüller Milli Eğitim ve Kültür Eski Bakanı ve Toplumcu Demokrasi Partisi Genel Başkanı Cemal Özyiğit, Spor Dairesi Müdürü Mehmet Özbilgehan, Federasyon Başkanı Mustafa Bekiroğulları ve eski başkanlardan Göksel Saydam ve Yusuf Karayusufoğlu tarafından takdim edildi.

Ferdi klasman (Büyük, genç, yıldız, minik) birincileri Elif Töre, İbrahim Pekdoğan, Kezal Akçatepe, Mehmet Deveci, Nihal Zorlu, Arda Alat, Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunlarında mücadele eden milli takım sporcuları İlsu Saygınel, Arda Büyükadam, Burak Algül, Baran Kantara, ülkemizi Türkiye Liglerinde başarıyla temsil eden Anka Spor Derneği, Girne Amerikan Üniversitesi Spor Kulübü ve Lefke Avrupa Üniversitesi Spor Kulübü ve 1 Top 2 Raket programı sunucusu Hasan Bekiroğulları ödül alan isimler ve takımların bir kısmını oluşturuyor.

Bu haber toplam 1453 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.