Klasiklerden sağlığa bir destek daha

Klasiklerden sağlığa bir destek daha

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği (KTKOD), sağlığa ikinci kez yatırım yaptı.

A+A-

Dernek bünyesinde yayımlanan “Tomofil” dergisinin reklam geliriyle geçtiğimiz yıl başlatılan “Bir Dergi, Bir Oda” projesi, bu yıl da hayat buldu.

Ülkemizin ilk ve tek otomobil dergisi olma özelliğini taşıyan ‘Tomofil’, 5’inci sayısıyla yine topluma hizmet kapsamında Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Çocuk Servisi’ndeki bir odayı tamamen yeniledi.

Çocukların daha hijyenik bir ortamda sağlık hizmeti alabilmesini sağlamak amacıyla yapılan yatırım kapsamında Çocuk Servisi’ndeki 3 bin 118 numaralı oda, restore edildi.

Odanın açılışına Sağlık Bakanı Ali Pilli, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Adil Özyılkan, Çocuk Servisi doktorları ile KTKOD Başkanı Burçin Aliusta ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Pilli: Katkılar çok değerli

Açılışta konuşan Sağlık Bakanı Ali Pilli, odanın en iyi şekilde restore edildiğini belirterek dernek yetkililerine teşekkür etti. Pilli, sağlığa yapılan katkıların çok değerli ve kutsal olduğuna dikkat çekerek ülkedeki tüm kurum ve kuruluşları bu tür katkılar yapmaya çağırdı. Sağlık Bakanı Pilli, katkının küçüğü büyüğü olmadığını vurguladı.
Pilli, sağlık hizmetlerinin daha ileriye gitmesi için Bakanlık olarak son sürat çalıştıklarını da ifade etti.

 

Özyılkan: Teşekkür ederiz

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Adil Özyılkan da, Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği’nin geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bir odayı restore ederek hastaneye kazandırdığını belirterek dernek yetkililerine teşekkür etti.
 

Aliusta: Gelenek sürecek

KTKOD Başkanı Burçin Aliusta da çocukların daha hijyenik bir ortamda sağlıklarına kavuşmasını dileyerek, geçtiğimiz yıl başlattıkları bu geleneğin devam edeceğini söyledi.

Aliusta, sağlığa yapılan yatırımın topluma hizmet olduğu bilinciyle hareket ettiklerini ifade ederek “Dergimize reklam vererek ‘bu projede biz de varız’ diyen tüm firma yetkililerine destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.