İşbirliğinde onuncu yıl

İşbirliğinde onuncu yıl

Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği, Limasol Türk Kooperatif Bankası yan kuruluşu Limasol Sigorta ile sponsorluk anlaşmasını yeniliyor.

A+A-

Onuncu yılına girilen işbirliğinde dernek üyeleri yine Limasol Sigorta tarafından 2019 – 2020 sezonu için sigortalanacak.

Konuk ile ilgili olarak dernekten Başkan Niyazi Nizam imzası ile yapılan açıklama şu şekilde:

“Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği başkan ve yönetim kurulu olarak göreve geldiğimiz günden beri üyelerimize en iyi şekilde layık olmaya ve Kıbrıs Türk Futbolu’na hizmet vermeye çalışıyoruz.

2019-2020 futbol sezonunda üyelerimizin sigortalanması hususunda bankacılık sektörünün en önemli müesseselerinden biri konumunda olan Limasol Türk Kooperatif Bankasi (LTKB) Ltd Yöneticileri ile yeniden sponsorluk anlaşması imzalıyoruz. Limasol Bankası sponsorluğunda, bankanın yan kuruluşu olan Limasol Sigorta tarafından üyelerimizin yeniden sigortalanması hususunda imza töreni 19.02.2020 Çarşamba günü saat 14.30’da Limasol Türk Kooperatif Bankasının Yenişehir binasındaki Kültür Salonunda gerçekleşecektir.  

Onuncu yılına girdiğimiz işbirliğimizin sporumuz içerisinde örnek bir olay olarak yerini aldığına inanmaktayız. Spor basınımızın desteği ile böylesi önemli bir adımın, spor camiası ve iş dünyası içerisindeki yerinin vurgulanması açısından önemli olduğu görüşündeyiz.

Limasol Türk Kooperatif Bankasini değerli yöneticilerine ve destek sağlayan KTFF Başkan ve Yönetim Kurulu’na teşekkür ederiz. Bu önemli olayı spor kamuoyumuzun bilgisine getiririz.”

Bu haber toplam 1094 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.