“Hedefimiz misyonumuzu devam ettirmek”

“Hedefimiz misyonumuzu devam ettirmek”

K-Pet Süper Lig’in Girne ekiplerinden Türk Ocağı’nda ikinci devre hazırlıkları yoğun bir tempoda devam ediyor.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in Girne ekiplerinden Türk Ocağı’nda ikinci devre hazırlıkları yoğun bir tempoda devam ediyor. Sarı siyahlı ekibin teknik patronu Ahmet Dedekorkut, takımdaki son durumla ilgili YENİDÜZEN’e bilgiler verdi. Dedekorkut, ligin ikinci devresinde aynı misyonlarını devam ettirmek istediklerinin altını çizdi.

 

Dedekorkut: “Başarılı olmanın yolu çok çalışmaktan geçer”

Türk Ocağı teknik direktörü Ahmet Dedekorkut, yılbaşından hemen sonradan itibaren ikinci devre hazırlıklarının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. “Başarılı olmanın yolu çok çalışmaktan geçer” diyen deneyimli teknik adam, ikinci devreye en iyi şekilde hazır hale gelmek istediklerini de ifade etti.

 

“Önümüzdeki günlerde netlik kazanacak…”

Transferden de bahseden Ahmet Dedekorkut, önümüzdeki günlerde yabancı oyuncu deneyeceklerini, oyuncuların durumuna göre karar vereceklerini söyledi. Dedekorkut; “Bildiğiniz üzere şu ana kadar sadece hafta başında Gençlik Gücü’nden Ocran Idan’ı kadromuza kattık. Başka oyuncu transfer etmeyi düşünmüyoruz. Önümüzdeki günlerde sadece yabancı oyuncu deneyeceğiz. Eğer olursa transfer yapacağız. Beğenmezsek aynı kadroyla devam edeceğiz. Bu konu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak” ifadelerini kullandı.

 

“Zirveden kopmak istemiyoruz”

Türk Ocağı teknik patronu Ahmet Dedekorkut, YENİDÜZEN’e ligin ikinci devresini de değerlendirdi. Deneyimli teknik adam yaptığı değerlendirmede, hedeflerinin ilk yarıdaki misyonlarını devam ettirmek olduğunu belirterek, zirve yarışından kopmak istemediklerini ifade etti. Dedekorkut; “İlk yarıda iyi sonuçlar aldık ve devreyi iyi bir noktada tamamladık. Türk Ocağı’nın hedefini, misyonumuzu, bu başarısını herkes alkışladı. Hedefimiz ligin ikinci devresinde de devam ettirip, iyi sonuçlar almak ve zirve yarışından kopmamak. Zirve yarışında bulunmak sadece şampiyonluk değildir. Bana göre ilk 3 sırada bitirmek, ligi zirvede bitirmek demektir. Bunu gerçekleştirmek için çok çalışıyoruz. Umarım, sezon sonunda amacımıza ulaşırız” şeklinde konuştu.   

Bu haber toplam 1149 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.