Haftanın açılış maçı yarım kaldı

Haftanın açılış maçı yarım kaldı

Türk Ocağı ile Cihangir arasında oynanması planlanan karşılaşma 13’üncü dakikada yaşanan ışıklandırma arızası nedeni ile Çarşamba gününe ertelendi.

A+A-

K-Pet Süper Lig’in 19’uncu hafta açılış maçı olan Türk Ocağı – Cihangir karşılaşması 13’üncü dakikada ertelendi. Maçta yaşanan ışıklandırma arızası nedeni ile maça devam edilemedi. Maç Çarşamba günü kaldığı yerden oynanacak.

 

Sorun giderilemedi, maç ertelendi

Türk Ocağı ile Cihangir arasında 18.30’da başlaması planlanan maç karşılaşma öncesinde yaşanan arıza nedeni ile 6 dakika geç başladı. Karşılaşmanın 13’üncü dakikasında stadın denize taraf bakan ışıklarında yaşanan arıza nedeni ile kapanması sonrasında karşılaşmanın hakemi Turgay Misk oyuncuları soyunma odasına göndererek müsabakaya yarım saat ara verdi. Bu sürenin dolmasının ardından sorun giderilemeyince maç hakem tarafından ertelendi.

 

Çarşamba günü oynanacak

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ertelenen Türk Ocağı – Cihangir maçının Çarşamba günü kaldığı yerden devam oynanacağını duyurdu. Karşılaşma saat 14.30’da 13’üncü dakikasından itibaren oynanmaya devam edecek.

Bu haber toplam 1336 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.