Green Pedal sporcularına milli davet

Green Pedal sporcularına milli davet

Green Pedal Bisiklet Kulübü elit takım sporcularından Soner Akbaş ve İzzet Şahin İçen Türkiye Bisiklet Milli takımına seçildi.

A+A-

Geçtiğimiz ay Antalya’da gerçekleştirilen Tour of Antalya UCI 2.2 Kategorisinde Uluslararası yarışmada ülkemizi temsil eden Green Pedal sporcuları Soner Akbaş ile İzzet Şahin İçen başarılı sonuç elde etmelerinin ardından, bu kez de Türkiye Bisiklet Milli takımına seçildiler. Ülkemiz sporcularının ambargolardan dolayı adanın dışına çıkamamak en büyük sorunu olarak karşımızda dururken, Green Pedal Bisklet Kulübü böylesi bir açılıma destek verdi. Türkiye’deki yarışmalara katılmak için olanak yaratılan sporcular Soner Akbaş, yeteneği yanı sıra disiplinli ve çalışkan sporcu özelliği taşırken, İzzet Şahin İçen ise bisiklet üzerine eğitim alan ve donanımını kariyerine yansıtan sağlam karakterli, pozitif duruşu ile keşfedilmeleri Green Pedal Bisiklet Kulübü’nde mutluluk yaratırken, ada sporuna yapacakları katkının tartışılmaz olduğu belirtildi.

Green Pedal Bisiklet Kulübü takım direktörü Salih Yalızat’ın elit yarış takımına uyguladığı profesyonel çalışma, beslenme ve mental destek programın etkisi çok büyük olduğu sporcularımız Soner Akbaş, İzzet Şahin İçen Türkiye Bisiklet Milli takımı ile 2020-2024 olimpiyat hazırlık kampında bulunuyor.

Bu haber toplam 1570 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.