Görkem Çırakoğlu Şampiyonlar Şampiyonu oldu

Görkem Çırakoğlu Şampiyonlar Şampiyonu oldu

Ülkemizde düzenlenen Dünya Vücut Geliştirme Federasyonu (WABBA) Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Görkem Çırakoğlu hem dünya şampiyonu hem de şampiyonların şampiyonu oldu.

A+A-

Ülkemizde düzenlenen Dünya Vücut Geliştirme Federasyonu (WABBA) Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Görkem Çırakoğlu hem dünya şampiyonu hem de şampiyonların şampiyonu oldu. Ülkemizdeki spor federasyonlarından olan Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu büyük bir organizasyona ev sahipliği yaptı.  27 Mayıs tarihinde ülkemizde Dünya Vücut Geliştirme Federasyonu (WABBA) Dünya Şampiyonası’nı düzenlenirken, milli sporcularımızdan Görkem Çırakoğlu büyük başarı elde etti.

Dünyanın her yerinden katılan toplamda 200 üzerinde sporcunun yarıştığı bu turnuvada kıyasıya bir çekişme yaşandı. Daha önce WBFF’te dünya ikinciliği bulunan Görkem Çırakoğlu yine başarması çok zor olan bir başarıya imza atarak hem dünya şampiyonu hem de şampiyonların şampiyonu (overall) olarak turnuvaya damgasını vurdu. KKTC adına podyuma çıkan Görkem’in ülkemizi tüm dünyada ismimizin duyulması adına büyük bir başarıya imza atarak ülkemizi gururlandırdı.

Bu haber toplam 3249 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.