“Gönyeli bu noktayı hak etmiyor”

“Gönyeli bu noktayı hak etmiyor”

Gönyeli kalecisi Kemal Bağbal, el birliğiyle takımı daha üst noktalara çekeceklerini dile getirdi

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Gönyeli’nin kalecisi Kemal Bağbal, son haftalarda yakaladıkları çıkışı YENİDÜZEN’e değerlendirdi. Son 3 haftada 9 puan topladıklarını hatırlatan Bağbal, Gönyeli’nin bu noktalarda olmayı hak etmediğini ifade etti.

 

Bağbal: “Çok çalışıp, takımımızı bulunduğu noktadan yukarıya taşıyacağız”

Gönyeli kalecisi Kemal Bağbal yaptığı değerlendirmede, sezon başında gerek yönetimsel anlamda bir takım çalışmaların geç yapılması, gerekse talihsizliklerin yaşanması sebebiyle sezona kötü başladıklarını anımsatarak, ikinci devre yaşanan kan değişimi ve yapılan transferlerle toparlanmayı bildiklerini ifade etti. Gönyeli’nin yerinin bu noktalar olmadığına dikkat çeken Bağbal, ligin kalan bölümlerinde çok çalışıp, takımı bu noktadan kurtaracaklarını söyledi. Bağbal; “Sezona kötü başladık ancak bunun sebebi sezonu geç açtık, transferler geç yapıldı. Yönetim geç kuruldu ve sezon içerisinde şansız sakatlıklar yaşadık. Takımdan ayrılanlar oldu, hoca değişikliği derken ilk devreyi hiç istemediğimiz çok kötü bir noktada bitirdik. İkinci devre Hüseyin Cantürk ile Okan Atav hocamızın takıma gelmesi ve transferlerin de yapılamasıyla bambaşka bir takım olduk. Herkesin kendine olan özgüveni yerine geldi ve 3 haftada 9 puan aldık. Gönyeli’nin yerinin bu olmadığını herkes gibi biz de biliyoruz. Bunun için daha çok çalışıp takımımızı bulunduğu noktadan daha üste taşıyıp sıkıntısız bir noktada ligi bitirmek istiyoruz. Her maçı tek tek düşünerek gidiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“Hedefimiz 3 puan…”

Kırmızı beyazlı ekibin file bekçisi Kemal Bağbal, bu hafta çok zor bir Cihangir maçına çıkacaklarını hatırlatarak, karşılaşmadan galibiyetle dönmeyi hedeflediklerini belirtti. Bağbal; “Bu hafta önümüzde Cihangir maçı var. Oradan da 3 puanla dönmemiz halinde Play out oynamadan ligi iyi bir yerde bitireceğimizi düşünüyorum. Bu açıdan bizim için çok önemli bir maç. Karşılaşmada hedefimiz kesinlikle 3 puan” dedi.

Bu haber toplam 2019 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.