GG’den hentbola destek sürüyor

GG’den hentbola destek sürüyor

Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü, Hentbol Şubesi’ne yatırım yapmaya devam ediyor.

A+A-

Gençlik Gücü Türk Spor Hentbol Şubesi geçen sezon “Hentbol Büyük Erkekler Liginde” tüm kupaları toplayarak başarılı sezonu geride bıraktı. Bununla birlikte göreve gelen yeni yönetim, eski yönetimin bıraktığı yerden hentbol şubesine yatırım yapmaya devam ediyor.

Hentbol şubesine alt yapıdan yeni oyuncularını yetiştirmek, ülke sporuna destek vermek ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını önlemek amacıyla genç erkekler, U14 ve U16 takımlarına oyuncu alımı yapacaklarını duyurdu.

Bu bağlamda Gençlik Gücü, 11 Temmuz 2019 Perşembe günü U14 kategorisi için 2006 - 2009 yılları arası doğan gençler ve U16 için 2004 - 2007 yılları arası doğan gençler saat 18.00’de Lefkoşa Necati Taşkın İlkokulu Spor Salonu’na bekliyor.

 

Kaptanoğlu: “Yeni yıldızlar yetiştireceğimize inanıyoruz”

Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü başkanı Sırdaş Kaptanoğlu “Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü olarak tam spor kulübü kelimesini kulübümüzde yaşatıyoruz. Bu yapacağımız adımla ilerleyen yıllarda hentbola yıldızlar yetiştireceğimize yönetim olarak inanıyoruz. Yıllardır bu sporun içerisinde olan hocamız Turgut Karamanoğlu ve bu sporun çekirdeğinden yetişen ayrıca Hentbol Takım sorumlumuz Zeeb Choudhry’e güvenimiz tam. Umarım bu proje başarılı olur ve ileride abileri gibi başarılı birer sporcu olurlar. Sadece hentbol değil Girne’de Gençlik Gücü Basketbol Akademisi küçük ve gençlerde başarılı bir şekilde faaliyet göstermektedir. Umarım bu durum diğer spor kulüplerine örnek olur ve ülkede salon sporlarına destek olurlar.” 

 

Choudhry: “U14 ve U16 takımlarını açıyoruz”

Gençlik Gücü Hentbol Takım Sorumlusu Zeeb Choudhry ise “Ülkemizde sadece futbol olmadığı, salon sporlarının da var olduğunu bu yüzden de Hentbola alt yapısına yatırıma başladık. Gençlerin spora yönelmesi, kötü alışkanlıklardan uzak durması ve başarılı bir bireyler yetiştirmek için genç erkek kategorilerinde U14 ve U16 takımlarını açıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1052 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.