Galibiyet Süper Lig demek

Galibiyet Süper Lig demek

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nin son haftasında GAÜ, yenilgisiz lider Keçiören Belediyesi’ni mağlup etmesi halinde Süper Lig’e yükselecek.

A+A-

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Girne Amerikan Üniversitesi, ligin son haftasında Keçiören Belediyesi Güçlü Eller’i yenmesi halinde Süper Lig’e yükselecek.

21 haftası geride kalan 1. Lig’de Süper Lige çıkan 4 takımdan 3’ü belli olurken Süper Lig’e çıkacak son takım için Girne Amerikan Üniversitesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi arasında büyük bir mücadele yaşanıyor.

Haftalarca Süper Lig’e çıkma yolunda önemli adımlar atan Girne Amerikan Üniversitesi son bölümde kaybettiği maçlarla bir anda lige çıkamama ile karşı karşıya.

GAÜ hafta sonu yenilgisiz lider Keçiören Belediyesi takımını yenmesi halinde, diğer maçların skorlarını beklemeyecek. GAÜ kaybetmesi halinde ise Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne mağlup olması gerekiyor. Her iki maç da 20 Nisan Cumartesi saat 13.00’te başlayacak.

Bu haber toplam 1242 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.