Futbolcular Derneği’nde gündem Genel Kurul

Futbolcular Derneği’nde gündem Genel Kurul

Futbolcular Derneği’nde önümüzdeki günlerde başkanlık seçiminin de yapılacağı Genel Kurul gerçekleşecek. Başkanlık için şu ana kadar Berkem Korbay aday oldu.

A+A-

Yenidüzen Spor Servisi

Futbolcular Derneği‘nde Başkan Kaan Güder’in istifa etmesiyle birlikte Genel Kurul gerçekleşecek. Dernek başkanlığı için geçtiğimiz günlerde Binatlı oyuncusu Berkem Korbay aday olacağını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Yapılacak olan Genel Kurul’un tarihi ise yarın belli olması planlanıyor.

 

Güder: “Dışarıdan destek vereceğim”

YENİDÜZEN’e konuşan Futbolcular Derneği Başkanı Kaan Güder, aktif olarak görev almayacağını ancak, dışarıdan destek vereceğini söyledi. Futbolcuların sözleşmeleri konusunda işin sonuna gelindiğini belirten Güder, oluşacak yeni yönetimin bu konuyla çok meşgul olmayacağını dile getirdi.

 

Berkem Korbay aday olacağını duyurmuştu

Binatlı futbolcusu Berkem Korbay, Futbolcular Derneği’nde başkanlığa aday olacağını geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Berkem Korbay sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

“Herkese hayırlı akşamlar dilerim, KKTC FUTBOLCULAR DERNEĞİ kurucu üyelerimizden ve çok değerli başkanımız sevgili Kaan Güder'in istifasından dolayı, yürüttüğümüz takdir toplayan sürecin sona ermemesi için mevcut yönetimimiz doğrultusunda ve KKTC liglerine kayıtlı tüm futbolculara açık olan kapımızla oluşturacağımız yönetimimle BAŞKANLIĞA adaylığımı tüm değerli futbolcu kardeşlerime duyururum.

Kaan Güderin oldukça fazla emeğinin olduğu özellikle sözleşmelerle ilgili çok iyi bir ilerleme kat edilen bu yolda tutumumuz aynı olmakla birlikte bütün faaliyetlerimize devam edecek ve pandemiden dolayı engellenen bütün aktivitelerimize kurulan yönetim ile seçildiğim günden itibaren tam gaz hız vereceğim. Tek amacım ve tek gayem hayatın her yerinde olduğu gibi özellikle en büyük sivil toplum örgütü olabileceğimiz güce sahipken, Sporcu olma karakterine, yeteneğine, zekâsına sahip olan, KTFF'ye bağlı olan tüm futbolcularımıza kapımızı açıp hasretlediğimiz BİRLİKTELİĞİ SAĞLAMAK olacak. El birliği ile futbolcularımızın her konuda özellikle 'HAK' konusunda tek ses olacağız. Çok kısa bir süre sonra Olağanüstü genel kurula gideceğiz, bu yolda çıkabilecek aday tüm abilerime ve kardeşlerime sonsuz saygı ve desteğimi de vereceğimi bildiririm, çıkmayacak biri var ise tam desteğinizi arzularım.

Görüşmek dileğiyle... Futbolcular Derneği”

 

Ersalan’ın adaylık düşüncesi

Öte yandan Yenicami’nin deneyimli oyuncusu Fırat Ersalan’ın da aday olabileceği öğrenildi. Deneyimli oyuncunun öyle bir düşüncesi olduğunu ancak henüz netlik kazanmadığı bilgisi edinildi. Konu yarın netlik kazanacak.

 

Genel Kurul tarihinin yarın belli olması bekleniyor

Başkan Güder’in istifa etmesiyle Futbolcular Derneği’nde yapılacak olan Genel Kurul tarihinin yarın netlik kazanması bekleniyor. Yapılacak olan Genel Kurul’da önceki dönemin Faaliyet ve Mali Raporu üyelerin onayına sunulacak, tüzük değişikliği olacak ve başkanlık seçimi yapılacak.

Bu haber toplam 3740 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.