Filede gözler erkekler finalinde

Filede gözler erkekler finalinde

Voleybolda 9. Rauf R. Denktaş Kupası’nda erkekler finali yarın akşam oynanacak.

A+A-

Voleybolda hafta içi oynanan 9. Rauf R. Denktaş Kupası’nda kadınlar şampiyonunun belli olmasının ardından gözler bu kez erkekler finaline çevrildi. Atatürk Spor Salonu’nda saat 19.00’da başlayacak olan final maçında Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor (GMBÇS) ile Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) karşı karşıya gelecek. Bu müsabakadan galip ayrılan takım sezonun ilk kupasını müzesine götürme yanında Süper Kupa’nın da ilk finalisti olacak. Müsabakanın tamamlanmasının ardından düzenlenecek törenle takımlara ödülleri takdim edilecek.

 

Yıldızlarda klasman tamamlandı

Hafta sonu oynanan 5 karşılaşma ile 14 haftalık yıldızlar klasman mücadelesi tamamlandı. Yıldız kızlarda DAÜ klasmanı lider tamamlarken, YDÜ ikinci sırayı, GMBÇS 3. sırayı, Karpaz Gate Marina (KGM) ise 4. sırayı elde etti. Bu sonuçlardan sonra Extra Play Off müsabakaları eşleşmesi şu şekilde oluştu:

 

DAÜ – KGM (DAÜ seriye 1-0 üstünlükle başlayacak)

YDÜ – GMBÇS (Seri 1-1’lik eşitlikle başlayacak)

 

Yıldız erkeklerde ise KGM klasmanı yenilgisiz lider tamamlayarak 4. sırayı elde eden GMBÇS ile eşleşti. KGM Play Off’a 1-0 üstünlükle başlayacak. Klasmanda ikinci DAÜ ise 3. sırayı elde eden MSA ile eşleşti. DAÜ rakibi MSA karşısında 1-0 üstünlükle başlayacak. Extra Play off müsabakaların da 2’ye ulaşan takımlar final oynama hakkını elde edecek. Yıldızlarda Extra Play Off müsabakaları bu hafta oynanacak. Gerek olması halinde 2. müsabakalar Cuma ve Cumartesi oynanacak.

Bu haber toplam 1319 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.