“Federasyon doğru karar aldı”

“Federasyon doğru karar aldı”

Binatlı Başkanı Orsel Neşe, futbolda liglerin süresiz ertelenmesini doğru bulduğunu söyledi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Binatlı Yılmaz Spor Kulübü Başkanı Orsel Neşe, gündemdeki son gelişmeler hakkındaki düşüncelerini YENİDÜZEN’e aktardı. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun aldığı süresiz erteleme kararını doğru bulduğunu ifade etti. Neşe, halka ‘evde kalın’ çağrısında da bulundu.

 

Neşe: “Federasyonun kararı son derece doğru”

Binatlı kulübünün başkanı Orsel Neşe yaptığı değerlendirmede Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun ligleri süresiz erteleme kararının son derece doğru bir karar olduğuna vurgu yaptı. Neşe; “Şu anda hem ülkemizde, hem de tüm dünyada önemli bir mücadele var. Her şeyin önceliği sağlıktır. Biz kulüpler olarak federasyonla istişare içindeyiz. Bence federasyonun aldığı süresiz erteleme kararı son derece yerinde ve doğru bir karar. Kulüp temsilcileri olarak A, B ve C planları üzerinde konuştuk. Sürecin tamamlanmasıyla bu konuda görüşmeler yapacağız” dedi.

 

“Dezenfekte edip, kapattık…”

Orsel Neşe, kendilerinin kulüp olarak gerekli aldıklarını ifade etti. Neşe; “Bu vaka ülkemize geldiği günden bu yana biz kulüp olarak biz gerekli önlemleri aldık. Kulüp binamızı dezenfekte edip, kapattık. Temennim, en erken zamanda bu vakanın kayıpsız bir şekilde sonlanmasıdır” ifadelerini kullandı.

 

“Bir kez daha gördük ki, spor yapmak çok önemli…”

Binatlı Başkanı Orsel Neşe son olarak, halka da ‘evde kalın’ çağrısı yaptı. Neşe son olarak; “İnsanlık olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Bu vakanın ancak alınacak bir takım tedbirlerle önüne geçebiliriz. Görüyoruz ki devletimiz gerekli önemleri alıyor. Geriye kalan önemleri artık bireysel olarak almamız lazım. Bize söylenilen kuralları dikkatli bir şekilde uygulamalıyız. Tabi bu kuralları uygularken, evde kalmaya da özen göstermeliyiz. Bu süreç bize gösterdi ki, spor yapmanın önemi oldukça fazla. Her şey normale döndüğü lütfen herkes özellikle yaşı ilerleyen insanlar kendi sağlığı için spor yapsın” değerlendirmesini yaptı.

Bu haber toplam 1367 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.