Erteli Efes’ten sekizde sekiz

Erteli Efes’ten sekizde sekiz

Erten Gazi’nin en fazla süre alan oyuncu olduğu maçta Anadolu Efes, Afyon Belediye'yi 86-67 yendi

A+A-

Anadolu Efes forması giyen Kıbrıslı Türk basketbolcu Erten Gazi, takımı ile ING Basketbol Süper Ligi’nde kayıpsız yoluna devam ediyor.

Ligin 8’inci hafta mücadelesinde HDI Sigorta Afyon Belediye'yi konuk eden Anadolu Efes, mücadeleyi 86-67 kazanarak sekizinci maçından sekizinci galibiyetini elde etti ve Fenerbahçe Beko’nun averajla önünde haftayı lider tamamladı.

 

En fazla süre alan oyuncu

Mücadeleye ilk 5’te başlayan Erten Gazi, başantrenör Ergin Ataman tarafından 23 dakika 45 saniye oyunda kaldı. Takımı adına en fazla süre alan oyuncu olan Erten 9 sayı kaydederken, bu performansını 1 ribaunt, üç asistle destekledi.

 

Ataman: Hem dinamizm hem de basketbol olarak katkı veriyor

Karşılaşma sonrasında açıklama yapan Ergin Ataman, Erten Gazi ile ilgili yorumda da bulundu. Ataman, “Bizim için önemli olan ölçü Euroleague, HDI Sigorta Afyon Belediyesi’nin en iyi oyuncusu bu akşam yoktu. Biz de çok yoğun bir Euroleague temposundayız, Cuma akşamı deplasmanda bir maç oynadık. Önümüzdeki hafta da çift maç haftası olacak. Bu sebeple Euroleague'de fazla süre alan oyuncularımızı biraz dinlendirdik. Erten bizim için hem dinamizm hem de basketbol olarak çok iyi katkı veriyor” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 4261 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.