“Ekibimiz basketbolu daha ileriye taşımak için çalışıyor”

“Ekibimiz basketbolu daha ileriye taşımak için çalışıyor”

Basketbol Federasyonu başkanlığına yeniden aday olan başkan Ahmet Sütcü ve ekibi düzenledikleri tanıtımla üç yıllık yeni dönem için hazırladıkları projeleri anlattı

A+A-

KKTC Basketbol Federasyonu’nda 25 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirilecek Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesi, başkanlık görevine yeniden aday olan mevcut başkan Ahmet Sütcü ve ekibi, düzenlenen basın toplantısı ile projelerini aktardı. Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nde gerçekleştirilen toplantıya üye kulüpler, antrenörler ve basın mensupları katılım gösterdi. Yönetimde yer alacak olan isimlerin tanıtımının yanı sıra hazırlanan projelerin katılımcılara aktarıldığı toplantıda konuşan Ahmet Sütcü, “Ekibimiz baskebolu daha ileriye taşımak için çalışıyor. Camianın ihtiyaçları ne, biliyoruz” açıklamasını yaptı.

 

Sütcü: “Camianın ihtiyaçlarını biliyoruz”

Mevcut başkan ve başkan adayı Ahmet Sütcü, proje tanıtım toplantısının başında yaptığı konuşmada yönetim kurulu oluşturma adına iyi bir ekip oluşturduklarını belirtti. “Yeni oluşturduğumuz ekibimiz basketbolu daha ileriye taşıma adına iyi çalışıyor” diyen Sütcü, “Siz kulüplerimizin emeklerini taçlandırma adına projelerimizle karşınızdayız. Camianın ihtiyaçları ne, biliyoruz. Ona göre projelerimizi hazırladık” dedi.

 

Yeni yönetim aktarıldı

Başkanlık görevine yeniden talip olan Ahmet Sütcü’nün seçilmesi halinde yönetiminde yer alacak olan isimlerden Deniz Kalıbcıoğlu, 2020 – 2023 dönemi ile ilgili projelerin yer aldığı sunumu katılımcılara Arkan Arşehit ile birlikte aktardı. Sunumun başında yönetimde yer alacak olan isimlerin özgeçmişleri aktarıldı. Ahmet Sütcü (Başkan), Alişan Şenol (Asbaşkan), Yrd. Doç. Dr. İbrahim Bay (Süper Lig Direktörü), Aysel Türkel (Kadınlar Ligi Direktörü), Tonguç Kotak (Gelişim Ligleri Direktörü), Deniz Kalıbcıoğlu (Dış İlişkiler-Medya), Arkan Arşehit (Eğitim İşleri Direktörü), Cafer Muhtaroğlu (Eğitim Kurulu Başkanı), Ahmet Karaoğlan (Akademilerden Sorumlu Eğitim Kurulu Üyesi), Gökhan Gazioğlu, Doç. Dr. Nazım Burgul, Yrd. Doç. Dr. Osman Emiroğlu (Üye) yeni yönetim kurulundaki isimler olarak tanıtıldı.

 

Üç yıllık dönem için hazırlanan projeler anlatıldı

Yapılan sunumda üç yıllık dönemi kapsayacak projeler konu başlıkları halinde hedefler ve kazanımlar şeklinde katılımcılara duyuruldu. Projelerin konu başlıkları ise İstatistik Proje, Kurumlar Basketbol Ligi Projesi, Sosyal Sorumluluk Projeleri, Web Sitesi / Arşiv Projesi, Akademiler Basketbol Festivali, Sosyal Medya Projesi, Geçmişim Basketbol Gala Gecesi, Hakem Yetiştirme Projesi, 3x3 Ligi Projesi, Gelişim Liglerine Özel Antrenör Programı, Uzun Vadeli Sporcu Geliştirme Programı ve Uzaktan Eğitim Sistemi Projesi olarak aktarıldı. Sunumun ardından Sütcü ve ekibinin sorulara yanıt vermesi ile birlikte tanıtım tamamlandı.

Bu haber toplam 6698 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.