Dünya Finali için vize aldı

Dünya Finali için vize aldı

İbrahim Yücebaş İstanbul’da düzenlenen Red Bull Car Park Drift Türkiye Finali’nde üçüncü oldu.

A+A-

Türkiye’nin en iyi drift pilotları, Red Bull Car Park Drift Türkiye Finali’nde kozlarını paylaştı ve Türkiye’nin en iyi drift pilotu belli oldu. Organizasyonda ülkemizden yer alan İbrahim Yücebaş üçüncü olarak Red Bull Car Park Drift Dünya Finali’nde yarışmaya hak kazandı.

Türkiye Otomobil Spoları Federasyonu TOSFED ve Drift Kulübü ortaklığı ve Falken sponsorluğunda TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde gerçekleşen Red Bull Car Park Drift Türkiye Finali’nde Türkiye’de yaşayan İranlı sporcu Fahimreza Keykhosravi, rakiplerini geride bırakarak mutlu sona ulaştı. Yarışta, birbirinden yetenekli 37 pilot arasından elemeleri aşan 19 pilotun, güçlü otomobilleri ile bol dumanlı zirve mücadelelerine sahne olan Red Bull Car Park Drift Türkiye Finali yıllar sonra binleri Körfez’de buluşturdu.

 

Türkiye’yi temsil edecek

Büyük mücadeleyi kazanan Fahimreza’yı Ali İnal ikinci ve KKTC’den İbrahim Yücebaş da üçüncü olarak takip etti. Bu üç pilot, 1 Eylül’de İstanbul’da yapılacak Red Bull Car Park Drift Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil etme hakkını da kazandı. Yetenekli yarışçıların hünerlerini sergilediği yarışta, etkinliğin sportif direktörü dünyaca ünlü Red Bull sporcusu Abdo Feghali binlerce seyirci önünde gösteri performansı gerçekleştirdi.

Bu haber toplam 986 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.