Denerel ve TSHD’den ‘Evde kal’ çağrısı

Denerel ve TSHD’den ‘Evde kal’ çağrısı

Dr. Nevzad Denerel, Türkiye Spor Hekimleri Derneği’nin (TSHD) yapmış olduğu açıklamayla evde kalınması çağrısına uyulması gerektiğini belirtti.

A+A-

Kanı Aldağ

Türkiye’de Yeni Malatyaspor’da görev yapan, ülkemizde de Bağımsız Dopingle Mücadele Kurulu başkanı olarak görevlendirilen spor hekimi Uzman Dr. Nevzad Denerel, Türkiye Spor Hekimleri Derneği’nin (TSHD) yapmış olduğu açıklamayla evde kalınması çağrısının uyulması gerektiğini belirtti. Denerel sosyal medyada yaptığı paylaşımla ülkemiz sporcularını da etiketleyerek, mevcut durumda evde kalınmasının önemine vurgu yaptı.

TSHD tarafından yapılan ve Nevzad Denerel tarafından paylaşılan açıklama şu şekilde:

“Değerli Sporcular, Spor Endüstrisi Yöneticileri ve Çalışanları. Yeni Koronavirüs Hastalığı (COVID-19) nedeniyle ülkemizde tüm spor organizasyonlarının ertelendiği duyurulmuştur. Birey ve toplum sağlığının tehdit altında olduğu ve riskin daha da arttığı bu olağanüstü günlerde gerekli her türlü tedbirin alınması hayati önem arz etmektedir. Spor organizasyonları ve müsabakalarının tekrar başlama tarihinin henüz açıklanmadığı bu dönemde; toplu halde yapılacak antrenmanların, hem sporcular hem de spor endüstrisi çalışanları için risk oluşturması nedeniyle TC Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan ‘Evde Kal’ çağrısına uyulmasının gerektiği ve tüm sporcuların, antrenörleri tarafından verilecek bireysel ev egzersiz programlarını uygulamalarının doğru olacağı kanaatindeyiz”

Bu haber toplam 1323 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.