Denerel henüz Malatyaspor’a katılamadı

Denerel henüz Malatyaspor’a katılamadı

Yeni Malatyaspor’un takım doktorluğunu yapan Kıbrıslı Türk doktor Nevzad Denerel’in iki kez uçak biletleri iptal oldu

A+A-

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Btc Turk Yeni Malatyaspor’un takım doktorluğunu yapan Kıbrıslı Türk doktor Nevzad Denerel’in takıma katılma konusundaki belirsizliği devam ediyor. Covid 19 salgını sonrasında adada kalan Denerel’in iki kez uçak bileti iptal olurken, takıma katılmak için alternatif yolları araştırıyor.

 

İki kez bileti iptal olduğu için takıma katılamadı

11 Mayıs’ta çalışmalara başlayan Malatyaspor’da ülkemizden gerekli organizasyonları yaparak takımına katkı sağlayan Denerel, ilk etapta İstanbul üzerinden Malatya’ya gitmek için 10 Haziran’da biletini alırken, 4 Haziran’da biletin iptal edilmesi üzerine adadan ayrılamadı. Akabinde Ankara üzerinden Malatya’ya gitmek için girişimde bulunan Denerel’in bu bileti de iptal olunca takımı Malatyaspor’a henüz katılamadı.

 

Uzaktan koordine ediyor

13 Haziran cumartesi günü Kasımpaşa ile oynanacak lig maçı doğrultusunda 11 Haziran’da tüm takıma PCR ce Antikor testi ayarladığını aktaran Denerel, takımda iki sakat oyuncunun olduğunu ve Kıbrıs’tan oyuncuların MR’larına bakarak koordine etmeye çalıştığını, sağlık ekibiyle sürekli diyalog halinde olduğunu belirtti.

 

Takıma katılmak için alternatif yollar araştırılıyor

Sergen Yalçın döneminde Yeni Malatyaspor’un doktoru olan Nevzad Denerel, ayrıca ülkemizde KTFF Sağlık Kurulu Başkanı ve Bağımsız Dopingle Mücadele Kurulu Başkanlığı görevlerini de yürütüyor. Şu an için takıma katılma adına sıkıntı yaşadıklarını söyleyen Denerel, alternatif yolları araştırdığını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 2078 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.