“Çocuklara hak ettikleri ortamlarda ders verilecek”

“Çocuklara hak ettikleri ortamlarda ders verilecek”

KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, kulüp ziyaretlerini sürdürürken, Yeni Erenköy'de faaliyet gösteren ve Hasine Felek’in başkanlığını yaptığı Yeni Erenköy Cimnastik ve Spor Kulübü Derneği’ni ziyaret etti.

A+A-

Hasan Sapsızoğlu ziyarette çocuklara kısa süreli eğitim de verdi.

KKTC Cimnastik Federasyonundan ziyaretle ilgili yapılan açıklama şöyle:

“KKTC Cimnastik Federasyonu olarak Yeni Erenköy 'de faaliyet gösteren Yeni Erenköy Cimnastik ve Spor Kulübü Derneği’ni ziyaret ettik.

Kulübün kuruculuğunu ve başkanlığını Hasine Felek hocamız yapmaktadır. Cimnastik Fedarasyonu olarak tüm sporların temelini oluşturan cimmastik sporumuzu bölgelerimize yayıp çocuklarımızı ve gençlerimizi sporun içinde tutarak kötü alışkanlıklardan uzak tutup sağlıklı nesiller yetiştirirken, özelde cimnastik genelde ülke sporuna başarılı sporcular kazandırmayı hedeflemiştik.

Bugün geldiğimiz noktada hedeflerimize doğruları yapmaya gayret ederek tek tek ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu hedeflere ulaşmamızı sağlayan Yenierenköy Cimmastik kulübü ailesine ve Hasine Felek hocamıza bu kadar kısıtlı imkânlara rağmen çocuklarımızın seviyesini en üst düzeye taşıdığı için çok teşekkür ederiz.

Bugüne kadar kulübümüzün ve çocuklarımızın yanında olmaya çalıştık. Bugünden sonra da onlara daha fazla destek vererek hak ettikleri ortamlarda ders vermelerini sağlayacağız.”

Bu haber toplam 1346 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.