Cevat Yıldız’dan büyük başarı

Cevat Yıldız’dan büyük başarı

Ülkemiz vücut geliştirme sporunda daha önce önemli başarılara sahip olan Cevat Yıldız,  Dünya Fitness Şampiyonası’nda 3’üncülük elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

A+A-

Ülkemiz vücut geliştirme sporunda daha önce önemli başarılara sahip olan Cevat Yıldız,  Dünya Fitness Şampiyonası’nda 3’üncülük elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Dün İngiltere’nin başkenti Londra’da yapılan Dünya Fitness Şampiyonası’nda mücadele eden Cevat Yıldız, 20 sporcu arasından 3’üncü sırada geldi.  Başarılı vücutçu, daha önceden Dünyaca ünlü yıldızları kapağına taşıyan Men’s Health dergisine kapak olmayı başarmıştı. Cevat Yıldız, Londra’da elde ettiği bu başarı öncesinde Avrupa Fitness Şampiyonluğu ve Dünya Fitness Şampiyonası üçüncülüğü de almıştı.

 

CTP’den Yıldız’a kutlama

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Gençlik Örgütü, Londra’da düzenlenen Dünya Fitness Şampiyonası’nda ülkemizi başarıyla temsil eden ve 3’üncü gelen başarılı vücutçu Cevat Yıldız’ı tebrik etti.

CTP Gençlik Örgütü’nün sosyal medyada yaptığı kutlama şu şekilde;

“Ülkemizin başarılı sporcularından sevgili Cevat Yıldız, İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda (WBFF)  Dünya 3’üncüsü gelmiştir. Elde ettiği başarıdan dolayı kendisini ve emeği geçen herkesi tebrik eder, gurur ve sevgi ile selamlarız.”

 

Bu haber toplam 5265 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.