Çerçioğlu yeniden görev almaya başladı

Çerçioğlu yeniden görev almaya başladı

Ülkemizde sekiz yıl aralıksız hakemlik yapan ve iş sebebi ile Türkiye’ye giden başarılı hakemlerimizden Tufan Çerçioğlu yeniden ülkemize dönerek görev almaya başladı.

A+A-

1990 İzmir doğumlu Tufan Çerçioğlu, ülkemizde 2007 yılında Futbol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi bünyesinde aday hakem olarak hakemliğe başladı. 2014 yılında A klasmana yukselen genç hakemlerimizden Tufan Çerçioğlu, 2015 yılında iş sebebi ile İzmir’e giderek Türkiye’de görev yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu İzmir bölge hakemi olarak görev alarak, 4 yıl profesyonel hakem olarak Türkiye 2. Lig, 3. Lig ve BAL liglerinde başarılı bir şekilde görev yapan Çerçioğlu, Ziraat Türkiye Kupası’nda kritik maçlarda hakem ve dördüncü hakem olarak da çaldığı başarılı düdükleri ile dikkat çekti.       

Ülkemize geri dönen genç hakemlerimizden Tufan Çerçioğlu, A klasman hakem olarak görev almaya başlayarak yeni futbol sezonunda geride kalan altı haftada Merkez Hakem Kurulu tarafından beş kez 4. hakem olarak görevlendirildi. 1. Lig’in 5. haftasında Mormenekşe ile Görneç arasında ouynanan karşılaşmada maçın hakemi olarak görev yapan Tufan Çerçioğlu, Kıbrıs Türk Futboluna hizmet etmeye kaldığı yerden devam ediyor.

Bu haber toplam 1424 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.