“Bu süreçte çok dikkatli olmalıyız”

“Bu süreçte çok dikkatli olmalıyız”

Futbol hayatını İngiltere’de Maidstone United takımında devam ettiren Kıbrıslı Türk genç oyuncu Zihni Temelci, YENİDÜZEN’e düşüncelerini aktardı.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Kariyerine İngiltere Ulusal Ligi takımlarından Maidstone United kulübünde devam eden Kıbrıslı Türk genç oyuncu Zihni Temelci son durumu YENİDÜZEN’e anlattı. Coronavirüs (Covid-19) sebebiyle liglerin durmasından dolayı evinde kaldığını ve dışarıya çıkmadığını aktaran Temelci, alınan tedbirlere herkesin önem göstermesi gerektiğini ifade etti. Takımından da bahseden genç oyuncu, şu anda takımında hasta biri olmadığını belirterek, kulüplerinin oyunculara sürekli olarak bilgi verdiğini sözlerine ekledi.

 

Temelci: “Alınan tedbirlere uyulmalı”

Genç oyuncu, Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından Pandemi olarak kabul edilen Coronavirüs hakkındaki düşüncelerini aktardı. İnsanlara tedbirli olmaları konusunda çağrı yapan Temelci, umutsuzluğa kapılamadan bu sürecin geçici bir süreç olduğunu hatırlatarak, çok dikkatli olunması gerektiğini söyledi. Temelci; “Genel olarak sabırlı ve tedbirli olmamız lazım. Tüm insanlık olarak kendimizi ve çevremizdekileri korumamız gerekiyor. Bu sürecin uzun veya kısa olacağını kestiremeyiz. Şu anda ben kendi adıma herkes gibi üzerime düşeni yapmaya çalışıyorum. Umarım bunun çaresi bulunur. Bireysel olarak yapılabilecek önlemlere herkes dikkat etmeli. Zaten tedbirlerin ne olduğunu herkes biliyordur. Onlara uymaya özen gösterelim. Bu sürecin de geçici olduğuna ve buna göğüs gerebileceğimize olan inancımızı asla yitirmeyelim. Ben yurt dışında ailemden uzağım. Evde olmaktan sıkılmasın kimse. İnsanlar yanındaki kişilerin kıymetini bilsin. Takımımızda şu an için hasta biri yok. Herkes evinde tedbirli bir şekilde yaşamını sürdürüyor. Kulübümüz sürekli olarak bizlere ligle ve süreçle ilgili bilgilendirme yapıyor” dedi.

 

“Burada olmaktan memnunum”

Kendi kariyeri hakkında da değerlendirmeler yapan genç oyuncu Zihni Temelci, takımından memnun olduğunu dile getirdi. Zihni Temelci; “Güzel bir sezon geçiriyorum. Burada benim adıma her şey yolunda. Kısa sürede buraya adapte oldum. Play off şansımız var. Çekişmeli tempolu maçlar olur. Umarım bu süreç geride kalır ve kaldığımız yerden devam ederiz. Daha da yukarılara çıkma hedefim var. Onun için çalışıyorum. Burada olmaktan memnunum. Şartlar ne getirir bilinmez ama gelecek sezon da takımımda devam etmek isterim” ifadelerini kullandı.

 

49635798948_3225b4b33d_o.jpg

Bu haber toplam 1868 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.