“Bence ligin 3 favorisinden birisiyiz”

“Bence ligin 3 favorisinden birisiyiz”

Cihangir’de şu ana kadar iyi bir performans sergileyen oyunculardan biri olan Musa Şanlıer YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu

A+A-

Halit Dağ

Süper Lig’de lider Cihangir’in orta saha oyuncusu Musa Şanlıer, YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu. Şanlıer, şampiyonluk için konuşmanın henüz erken olduğunu belirterek, şampiyonluk adayı olan 3 takımdan biri olduklarını ifade etti.

 

“Boş bir takım olmadığımızı herkese gösterdik”

Lider Cihangir’de şu ana kadar iyi sonuçlar alınmasına önemli katkılarda bulunan Musa Şanlıer, yaptığı değerlendirmede boş bir takım olmadıklarını herkese gösterdiklerini söyledi. Oyun anlayışlarından bahseden Şanlıer, herkese keyif verdiklerini vurguladı. Musa Şanlıer; “Sezon başında hedefimiz, ‘ilk 3’ olarak koyduk. Yönetimimiz bu sezon çok iyi bir kadro kurdu. Zaten geçen yıldan iyi bir kadromuz vardı. İyi transferler de yaparak gücümüze güç kattık. Baktığımız zaman 12’nci haftada lider olacağımızı sezon başında düşünmedik ama boş bir takım olmadığımızı da herkes biliyor. Şampiyonluk için şu anda bir şey söylemek henüz çok erken. Bence ligin 3 favorisinden birisiyiz. Oyun anlayışımızı hiçbir zaman bozmuyoruz. Öne geçince geriye yaslanıp da skoru korumaya çalışmıyoruz. Tam tersine hücum bir oyun sergileyip, bizi izleyenlere keyif verdiğimizi düşünüyorum” dedi.

 

“Takıma katkı sağladığım için mutluyum”

Kendi performansından da bahseden Şanlıer, takıma yaptığı önemli katkılardan dolaytı mutluluk duyduğunu ifade etti. Şanlıer; “Benim daha önce gittiğim takımlarda 12-13 gol attığım olmuştu. Şu anda ligde 9 golüm, 7 de asistim bulunuyor. Demek ki, bu takıma büyük bir katkı sağlıyorum. Takımın bu yerlere gelmesinde önemli katkıda bulunduğum için mutluyum. Antrenmanlara giderken keyif alıyorum. Yalnızca ben değil, takımdaki bütün arkadaşlar takımdaki ortamdan keyif alıyor. Tabii bunda bence hocamızın çok büyük bir katkısı var. Takım içerisinde ufak tefek sorunlar tabiî ki olur ama biz iyi bir aile ortamında olduğumuz için bunları konuşarak çözüyoruz. Bize bu imkânı sağlayan herkese de teşekkür ediyorum. Dediğim gibi her şey güzel gidiyor” ifadelerini kullandı.

 

“İki maçı da kayıpsız geçeceğimizden eminim”

Lider Cihangir, ligin 14’üncü haftasında Türk Ocağı’na konuk olacak. Devrenin son haftasında da diğer şampiyonluk adayı ekiplerden biri Mağusa Türk Gücü’nü ağırlayacak. Bu iki maçta hakkında da konuşan başarılı oyuncu;  “Önümüzde çok kritik iki maç bulunuyor. Bu iki maçı da kayıpsız geçip, ilk devreyi lider bitireceğimizden eminim” değerlendirmesini yaptı.

Bu haber toplam 1875 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.