Baghdatis veda ediyor

Baghdatis veda ediyor

Kıbrıslı Rum tenisçi Marcos Baghdatis, Wimbledon Tenis Turnuvası’nın ardından aktif sporculuk kariyerini tamamlama kararı aldı.

A+A-

Kıbrıslı Rum tenisçi Marcos Baghdatis 34 yaşında aktif tenis kariyerini tamamlama kararı aldı. Limasol doğumlu tenisçi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tenis kariyerini Wimbledon Turnuvası ile noktalayacağını duyurdu.

“Aklım devam etmemi istese de vücudum kendimin de istediği yüksek seviyede tenise devam etmemi engelliyor” diyen Baghdatis, “Özellikle son iki yılda tekrar eden sakatlıklar ve acı benim için oldukça zorlayıcı oldu” ifadelerini kullandı.

Artık ailesi ile daha fazla vakit geçirebileceğine vurgu yapan Baghdatis, aktif sporcu olarak spora veda etmenin zor olduğunu belirtirken, tenisin içerisinde yer almaya devam edeceğini belirtti. Baghdatis, tenisteki inanılmaz yolculuğunda kendisine destek olanlara teşekkür ederken özellikle 3 yaşından bu yana tenis oynaması için kendisine destek anne ve babasına teşekkür etti.

 

Avustralya’da ikinci, Wimbledon’da yarı final

2003 yılında profesyonelliğe adım atan Kıbrıslı Rum tenisçi Marcos Baghdatis, özellikle 200 yılında Avustralya Açık Tenis Turnuvası’nı ikinci tamamlayarak dikkatleri üzerine çekmiş, aynı yıl Wimbledon’da yarı final oynama başarısı göstererek dünya sıralamasında 8’inci sıraya kadar yükselmişti.

Bu haber toplam 1336 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.