Atletlerimiz Romanya yolcusu

Atletlerimiz Romanya yolcusu

KKTC Atletizm Federasyonu’nun milli atletleri Buse Savaşkan ve Tuğba Aydın, Balkan Büyükler Şampiyonası’nda yarışacak.

A+A-

KKTC Atletizm Federasyonu’nun milli atletleri Buse Savaşkan ve Tuğba Aydın, 19-20 Eylül tarihleri arasında Romanya’nın Cluj şehrinde düzenlenecek olan Balkan Büyükler Atletizm Şampiyonası’nda yarışacak. Savaşkan ve Aydın geçtiğimiz günlerde düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda elde ettikleri başarılı sonuçlar sonrasında Türkiye milli takımına seçildi. Atletlerimiz bugün organizasyona katılmak için kafileyle birlikte Romanya’ya hareket etti.

4-5 Eylül tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında Buse Savaşkan yüksek atlama branşında 1.79’luk derecesi ve Tuğba Aydın ise uzun atlama branşında 5.79’luk derecesi ile Türkiye şampiyonu olmuştu.

tugba-aydin-1.jpg

Samani: Sporcularımızın uluslararası alanda yer almalarının gururunu yaşıyoruz

KKTC Atletizm Federasyonu Başkanı Halil Samani yaptığı açıklamada sporcularımızın pandemi dönemine rağmen uluslararası alanda yer almalarının gururunu yaşadıklarını belirtti. Samani, “Zor zamanlar geçirdiğimiz bu pandemi döneminde federasyonlarımıza, kulüplerimize ve sporcularımıza destek olunduğu zaman uluslararası alanda sporcularımızın yer alabileceklerini ve başarılı olabileceklerini görüyoruz. Buse Savaşkan ve Tuğba Aydın’a Balkan Atletizm Şampiyonası’nda başarılar diliyorum” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 3648 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.