Antalya’da seminere katıldılar

Antalya’da seminere katıldılar

Muaythai Hakem Komitesi Başkanı Vedat Yayar ve Muaythai Teknik Komite Başkanı Recep Kaylan, 3-5 Ocak 2020 tarihleri arasında, Türkiye’nin Antalya şehrinde düzenlenen Muaythai Antrenör ve Hakem Gelişim seminerine katıldı.

A+A-

Muaythai Hakem Komitesi Başkanı Vedat Yayar ve Muaythai Teknik Komite Başkanı Recep Kaylan, 3-5 Ocak 2020 tarihleri arasında, Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından Türkiye’nin Antalya şehrinde düzenlenen Muaythai Antrenör ve Hakem Gelişim seminerine katıldı.

Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından 3-5 Ocak 2020 Tarihleri arasında, Türkiye’nin Antalya şehrinde Muaythai Antrenör ve Hakem Gelişim Semineri düzenledi. Bu Seminere Muaythai Hakem Komitesi Başkanı Vedat Yayar ve Muaythai Teknik Komite Başkanı Recep Kaylan katılarak, başarı ile tamamladı.

Öte yandan KKTC Kickboks Federasyonu Başkanı Niyazi Demirel ve Federasyon Yönetim Kurulu üyesi İrfan Ağınlı, 4 Ocak 2020 tarihinde,  Seminerin yapıldığı Grand Park Lara Hotel’de Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Halil Durna, Asbaşkanı Hasan Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelerek yararlı bir toplantı yaptı. Toplantıda karşılıklı işbirliğinin geliştirilmesi, İkili dostluk Kamp ve müsabakalarının yapılması, ülkemizde Kurs ve Seminerler düzenlenmesi, Kıbrıslı Türk sporcuların Türkiye’de düzenlenen ulusal ve uluslararası müsabakalara katılımının kolaylaştırılması ve desteklenmesi konularında görüşmeler yapıldı.

Bu haber toplam 1202 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.