Altındağlı, Offroad ile anılacak

Altındağlı, Offroad ile anılacak

Kuzey Kıbrıs Offroad Derneği’nin organize ettiği 2020 Offroad Şampiyonası, Pazar akşamüzeri yapılacak “3. Ahmet Altındağlı Anı Offroad Yarışı ve Offroad Oyunları” ile devam ediyor

A+A-

Covid-19 Pandemisi öncesi sezon açılışını Alagadi’de yapan Kuzey Kıbrıs Offroad Derneği (KKORD), sezonun ikinci yarışını Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun himayesinde, merhum üye Ahmet Altındağlı anısına üçüncü kez yapacak. “3. Ahmet Altındağlı Anı Offroad Yarışı ve Offroad Oyunları” adıyla yapılacak organizasyonun merkezi Zet Karting tesisleri yanındaki offroad parkurunda kurulacak. Start, Finiş ve servis alanının kurulacağı Zet parkuru ayrıca arazi aracı olan herkese açık olan offroad oyunları da ev sahipliği yapacak.

 

Etap güzergahı ve start listesi cumartesi yayınlanacak

Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü’nün sportif direktörlüğünü üstlendiği yarış Zet parkuru çevresinde hazırlanacak olan 7,35 kilometrelik etapta yapılacak. Sprint formatında yapılacak yarışta ekipler tek etabı biri deneme olmak üzere üçer kez geçecekler. Antrenman yasağı nedeniyle etap güzergahı Cumartesi sabahı yayınlanacak.

 

Deneme etabı ve ilk etap akşamüzeri, son etap akşam karanlığında olacak

Havaların iyice ısınmasından dolayı yarışı akşam üzeri yapma kararı alan Offroad Derneği, 17.00’de ilk araca start verecek. 17.00’den itibaren ayrıca Zet parkurunda offroad oyunları başlayacak. Deneme etabı ilk araç için 17.20, ilk etap ise 18.40’da başlayacak. Havanın kararmasının ardından ise 20.00’de final etabı start alacak. Etabın tamamlanmasının ardından hemen ödül törenine geçilecek ve organizasyon tamamlanacak.

Bu haber toplam 1828 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.