Albayrak’ın virüs testi pozitif çıktı

Albayrak’ın virüs testi pozitif çıktı

Galatasaray Kulübü, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak'ın coronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

A+A-

Galatasaray Kulübü, İkinci başkan Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak'ın corona virüs testlerini pozitif çıktığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada; "İkinci Başkanımız ve aynı teşhisle tedavisine başlanan değerli eşi Şükran Albayrak’ın tedavilerinin 6. gününde genel sağlık durumları olumlu seyretmektedir. Albayrak Ailesi'ne geçmiş olsun dileklerimizi iletirken her ikisinin de en kısa sürede sağlıklarına kavuşarak aramıza döneceklerine olan inancımızın tam olduğunu belirtmek isteriz." denildi.

Hastanede bulunan Abdurrahim Albayrak, DHA aracılığıyla mesaj yollayarak, "Herşey inşallah daha iyi olacak. Çok şükür iyiyim, kendimi iyi hissediyorum. Arayan ve mesaj atanlara teşekkür ederim, onlardan moral almak, onlardan dua almak bizi güçlü kılıyor. Herkese selam" dedi.

 

Galatasaray taraftar grubu Ultraslan konuyla ilgili açıklama yaptı. 

"İkinci Başkanımız Sn. Abdurrahim Albayrak’ın ve Eşinin yapılan kontrollerde koronavirüs (Covid-19) testlerinin pozitif çıktığını üzülerek öğreniyoruz.

Abdürrahim Albayrak ve değerli eşi Şükran Albayrak’ın tedavilerinin 6. gününde genel sağlık durumlarının olumlu seyretmesi bizi mutlu etmektedir.

Albayrak Ailesi'ne geçmiş olsun dileklerimizi iletirken en kısa sürede sağlıklarına kavuşarak aramıza döneceklerine olan inancımızın tam, dualarımızla yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz.
ultrAslan"

Bu haber toplam 1507 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.