Adal: “Esentepe maçı zor olacak”

Adal: “Esentepe maçı zor olacak”

Küçük Kaymaklı kaptanı Hüseyin Adal, kritik Esentepe maçını değerlendirerek, camiaya çağrıda bulundu.

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı takım kaptanı Hüseyin Adal gazetemiz Yenidüzen'e açıklamalarda bulundu.

Adal sözlerine, Küçük Kaymaklı olarak bu sezona başlarken genç, dinamik ve kolej havasında bir takım kurarak yola çıktıklarını söyleyerek başladı.

“Sezonun ilk maçında Cihangir karşısında iyi oyunumuza rağmen maçı beraberlikle bitirdik, daha sonraki haftalarda yaşadığımız şanssız sakatlıklar nedeniyle tam kadro olarak hiçbir maça çıkamadık” diyen Adal, “Küçük Kaymaklı'nın lig sıralamasındaki yerinin bu olmadığını Gençler Birliği maçı öncesinde yaptığımız toplantılar ile konuştuk ve bu maçı çıkış maçımız olarak gördük” dedi.

Tecrübeli futbolcu “Geçtiğimiz hafta Gençler Birliği ile sahamızda oynadığımız maçın hiçbir mazereti yoktu ve şartlar her ne olursa olsun kazanmak durumunda olduğumuz bir maçtı. Son dakikada bulduğumuz gol ile 3 puanı kazandığımız için çok mutluyuz” açıklamasını yaptı.

 

“Galibiyet özgüven açısında büyük önem taşıyor”

Hafta sonu karşılaşacakları Esentepe maçı ile ilgili görüşlerini ifade eden Adal, zorlu bir deplasmana çıkacaklarını, Esentepe maçından alacakları 3 puan ile takım olarak özgüven kazanma ve puan cetvelinde üst sıralara tırmanma anlamında karşılaşmanın büyük önem taşıdığını söyledi. “Esentepe’nin bizden 4 puan geride olması onlar açısından da büyük önem taşımaktadır” diyen Adal, “Bu zor karşılaşmada dileğimiz sakat arkadaşlarımızın da aramıza katılması ve daha güçlü bir Kaymaklı olarak yolumuza devam etmektir” ifadelerini kullandı.

 

“Camiadan isteğim takımı yalnız bırakmamaları”

“İlk devre adına hedefimiz ligi Play-out’un üstünde, yani 10. sıranın üzerinde yer almak ve 2. devreye daha moralli bir şekilde girmek” olduğunu söyleyen Adal, “Küçük Kaymaklı camiasına söylemek istediğim, takımlarını maddi ve manevi yalnız bırakmamaları, özellikle de bu sezon alt yapıdan gelen birçok genç futbolcunun bu desteğe ihtiyaçları olduğunu unutmamalarıdır” dedi.

Bu haber toplam 1241 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.