22 Mart'a kadar spor yok!

22 Mart'a kadar spor yok!

Bakanlar Kurulu’nun sabah saatlerinde olağanüstü yaptığı toplantı sonunda açıklamada bulunan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay tüm spor müsabakalarının 22 Mart tarihine kadar iptal edildiğini duyurdu.

A+A-

Bakanlar Kurulu’nun sabah saatlerinde olağanüstü yaptığı toplantı sonunda açıklamada bulunan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay tüm spor müsabakalarının 22 Mart tarihine kadar iptal edildiğini duyurdu. Özersay, bu tarih ertesinde devam edecek şekilde yeniden takvimlendirme çalışması yapılacağını belirtti.

 

Okul sporları 3 Nisan’a kadar askıda

Özersay ayrıca tüm okulların kreşten üniversiteye, tüm eğitim kurumları da dahil, önceden açıklanan tarih süresini 22 Mart tarihine kadar uzattıklarını, ayrıca 3 Nisan’a kadar tüm okullardaki bütün sportif, kültürel ve sosyal aktivitelerinin askıya alındığını belirtti.

 

KTFF'den açıklama

KTFF, Bakanlar Kurulu'nun almış olduğu karar doğrultusunda tüm futbol karşılaşmalarının 22 Mart 2020 tarihine kadar iptal edildiğini bildirdi.

Açıklama şöyle;

"Bakanlar Kurulu’nun az önce bildirdiği ve almış olduğu karar doğrultusunda ülkemizde de görülen Koronavirüs (COVID-19) önllemleri kapsamında tüm spor müsabakaları 22 Mart 2020 tarihine kadar iptal edilmiştir. Futbol karşılaşmaları ile ilgili  olarak söz konusu iptal tarihi sonrasındaki maç programları ilerleyen haftalarda açıklanacaktır. Bu süre zarfında kulüplerin hazırlık maçı dahil hiçbir spor müsabakası yapamayacağını bildiririz. Öte yandan Futbol Federasyonu da 16 Mart 2020 Pazartesi gününe kadar kapalı olacaktır."

Bu haber toplam 2302 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.